Sanoma, Wegener en NRC kiezen voor online platform Myjour
20-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3611 | Tags:

Op Myjour.com - het online platform voor het lezen van losse (tijdschrift)artikelen - zijn binnenkort titels van Sanoma en Wegener te vinden. NRC publiceert al in Myjour. Gebruikers kunnen dan losse artikelen kopen uit onder meer Viva, BN/De Stem en nu al uit NRC Reader. Zij betalen op deze manier alleen voor het artikel dat zij willen lezen en hoeven niet het hele magazine of de hele krant aan te schaffen.

 

Sanoma komt met 12 titels op Myjour: Viva, Grazia, Roots, Nieuwe Revu, Fiets, Golfers Magazine, Playboy, KIJK, Panorama, Autoweek, Beau Monde en Story. Wegener publiceert met haar 35 regionale dagbladen in Myjour, waaronder BN/De Stem. Gebruikers kunnen nu al artikelen lezen uit NRC Reader. Jan Verheul, bedenker van Myjour: "We zijn ook bezig met een testfase met De Persgroep. Hopelijk kunnen we binnenkort ook de Volkskrant, Trouw, Het Parool en AD aanbieden op Myjour. Ook individuele auteurs, zoals die van The Post Online (voorheen De Nieuwe Pers) bieden hun artikelen aan."

 

20.000 unieke bezoekers
Op 1 oktober is Myjour gelanceerd. Verheul: "Sinds de lancering hebben we al 20.000 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Myjour groeit dus elke dag. Die groei wordt steeds sterker waardoor we ons aanbod de komende tijd verder kunnen vergroten. De aanhoudende groei van content stelt ons steeds beter in staat het grote publiek te bereiken. In de Kiosk op Myjour.com zijn nu al titels van onder meer BIM Media, Kluwer, SDU, Reed Business, IDG Nederland, F&L Publishing en Clipboard Publishing te vinden. Ook nieuwe titels publiceren in Myjour."

 

Sportschrijvert
De nieuwe titel Sportschrijvert, die alleen in Myjour publiceert, wordt veel gelezen en is daarmee een succes. In Sportschrijvert publiceren de betere Nederlandse sportjournalisten langere en exclusieve kwaliteitsverhalen. Zo interviewde Diana Kuip wielrenster Marianne Vos, schreef Remco Regterschot een artikel over oud-profvoetballer Marco van Basten en interviewde Edwin Struis oud-profvoetballer Willem van Hanegem.

 

Over Myjour
Via Myjour kunnen gebruikers vakinformatie en personal interest artikelen lezen op hun tablet, smartphone en desktop. Na een gratis preview besluit de lezer zelf of hij het artikel koopt en volledig leest. Hiermee betaalt de lezer alleen voor wat hij nodig heeft. Mensen kunnen zonder account al in Myjour rondkijken en de gratis artikelen lezen. Met account kunnen gebruikers zelf een voor hen interessante selectie van artikelen samenstellen. Myjour werkt samen met vooraanstaande uitgevers en individuele auteurs en bedrijven. Het platform is onafhankelijk, bannervrij en ontvangt géén subsidie. 

 

www.myjour.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                  Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79436