SBS6: 17 maart extra lange uitzendind Utopia - Spannend
14-03-2014 13:03:10 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3093 | Tags:

De afgelopen dagen is er in korte tijd veel gebeurd in Utopia; De eerste zoen van Rienk en Nicoline, het onverwachte bezoek van Anton aan Andrea en een brief van Patty Brard die nogal wat commotie veroorzaakte. Om de kijker al deze ontwikkelingen niet te laten missen en te voorkomen dat Utopia ongewild teveel gaat achterlopen op de realiteit, is op 17 maart de uitzending van Utopia eenmalig verlengd naar één uur in plaats van het reguliere half uur.

 

Dagenlang hebben kijkers kunnen zien hoe Rienk en Nicoline om elkaar heen hebben gedraaid en zat iedereen te wachten op die eerste kus. Evenals alle problemen die de relatie van Andrea en Anton ondervond, een discussie die zelfs voor een deel in de media werd gevoerd. Het onverwachte bezoek van Anton brengt voor allebei hopelijk de duidelijkheid die ze verwachten.

 

Daarnaast stuurde Utopia-Fan Patty Brard de inwoners een brief, waarin ze vraagt of ze langs mag komen om haar ongezouten mening over de inwoners te komen geven. Ze wil ze graag motiveren en tips en adviezen geven hoe zij vindt dat het eigenlijk allemaal moet. Door de inwoners werd daar met gemengde gevoelens op gereageerd… Hoe?

 

Dat en meer is allemaal te zien in de extra lange uitzending van Utopia 17 maart om 19.30 uur.


Utopia: iedere werkdag om 19.30 uur bij SBS6


www.sbs6.nl/utopia

www.sbs6.nl