SBS6: BNer in complot Welkom bij de Kamaras
28-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6132 | Tags:

 

In het komische Welkom bij de Kamara’s is te zien hoe negen bekende Nederlanders bijna drie weken lang in de maling worden genomen door een zogenaamde inheemse Afrikaanse stam. In de laatste twee afleveringen krijgen de BN’ers te horen dat ze al die tijd gewoon voor de gek zijn gehouden. En ook wordt duidelijk dat één van hen al die tijd in het complot zat. Tussen de BN’ers die nietsvermoedend naar Namibië zijn gegaan, zit namelijk één persoon die allang wist dat zich acteurs onder de stamleden bevinden, die hun Nederlandse gasten vreemde dingen laten doen en ongemakkelijke situaties veroorzaken.

 

In Welkom bij de Kamara´s is te zien hoe Christina Curry, Dick Jol, Irene van de Laar, Johannes Rypma, Dave Roelvink, Mariska van Kolck, Semmy Schilt, Sylvia Geersen en Janice te gast zijn bij een zogenaamde Afrikaanse stam. Maar, één van hen wist al wat er echt aan de hand was. In het diepste geheim hielp deze spion mee met het subtiel creëren van soms wel heel ongemakkelijke situaties. Of deze persoon stuurde de groep een beetje bij als de grap dreigde uit te komen. In de achtste en laatste aflevering van Welkom bij de Kamara’s op 14 december is te zien hoe de BN’ers reageren op deze laatste onthulling.

 

Komende aflevering: sinterklaasfeest
Voordat al deze onthullingen plaatsvinden, kunnen kijkers nog een aflevering genieten van een knap staaltje acteerwerk van de acteurs en de gespannen situatie binnen de groep BN’ ers. In de komende aflevering (6) op 30 november krijgen de BN’ers de opdracht om hun Afrikaanse gastheren het oer-Hollandse sinterklaasfeest uit te leggen. Verkleed als Sint en Piet komen ze het dorp van de Kamara’s binnenlopen. Ook zien we in deze aflevering dat de medicijnman een visioen krijgt: zijn opvolger bevindt zich onder de Nederlanders! Wie van hen blijkt magische krachten te bezitten? En hoe reageert de groep hierop?

 

Welkom bij de Kamara’s: Elke zaterdag om 21:00 uur bij SBS6.

Welkom bij de Kamara’s wordt geproduceerd door Eyeworks

 

www.sbs6.nl/welkombijdekamaras

www.sbs6.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie