SBS6: Ex-Utopia inwoonster Lindy doet als eerste haar verhaal bij Show Vandaag
15-01-2014 13:58:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3569 | Tags:

Gisteren heeft Nederland via de live stream kunnen zien hoe Utopia-inwoonster Lindy besloot haar spullen te pakken en Utopia te verlaten. Haar onverwachte vertrek heeft het nodige stof doen opwaaien in de media en bij de andere inwoners van Utopia. Vanmiddag zal Lindy haar verhaal persoonlijk vertellen. Kim Lian van der Meij, Cynthia Abma en entertainmentdeskundige Patty Brard ontvangen Lindy op de bank bij Show Vandaag.

 

Utopia
De inwoners begonnen met een kale loods op een onbewerkt stuk land, twee koeien, 25 kippen, een aansluiting voor water en elektriciteit, één telefoon met € 25,- beltegoed en een bescheiden geldbedrag in cash om hun leefomgeving op te bouwen en de eerste maanden te overleven. Naast deze strijd om te overleven en de saamhorigheid die daarvoor nodig is, voeren de inwoners iedere maand een strijd om wie er in Utopia mag blijven wonen en wie de ideale leefomgeving moet verlaten en plaats moet maken voor een nieuwe inwoner. Zo worden er maandelijks drie inwoners genomineerd en beslist de nieuwe inwoner wie Utopia moet verlaten. John de Mol heeft laten weten binnen 24 uur te beslissen of Lindy vervangen zal worden door een nieuwe inwoner.

 

Online heeft men 24/7 toegang tot alle livestreams en is alles dagen eerder te zien dan in de dagelijkse TV-uitzending. Met de aanschaf van een paspoort wordt men Utopiaan en kan gebruik gemaakt worden van alle extra features die het platform biedt.

 

Show Vandaag Iedere werkdag om 17.30 uur bij SBS6
 

Utopia Iedere werkdag om 19.30 uur bij SBS6

www.sbs6.nl/utopia

www.show.nl 

www.sbs6.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie