SBS6: Nick en Simon en hartsverhalen in Surprise Surprise
27-08-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6233 | Tags:

 

In de eerste aflevering van Surprise Surprise, aanstaande zaterdag krijgen Do, Henny en Airen hulp van niemand minder dan Nick & Simon, die twee jonge fans op een zeer emotionele manier verrassen. Ook brengt Surprise Surprise in de eerste vier afleveringen door middel van mooie en ontroerende hartsverhalen de impact van hart- en vaatziekten onder de aandacht. De laatste aflevering op 27 september staat geheel in het teken van deze hartsverhalen. Surprise Surprise werkt in deze aflevering samen met de Hartstichting om kijkers op te roepen donateur te worden. Surprise Surprise is te zien vanaf 30 augustus om 21:30 uur bij SBS6.

 

Nick & Simon

Een van de meest ontroerende momenten uit aflevering 1 is een verrassing met Nick & Simon. Twee meisjes waarvan de moeder twee jaar geleden met de noorderzon is vertrokken, krijgen de verrassing van hun leven. Airen geeft met behulp van het Volendamse zangduo de kamer van de twee jonge fans een schitterende make over.

 

De Hartstichting
Surprise Surprise draagt de Hartstichting een warm hart toe”, aldus Do. De extra lange, vijfde aflevering op 27 september zal daarom geheel in het teken staan van de ‘hartsverhalen’: hartenwensen van mensen die geconfronteerd zijn met hart- en vaatziekten. Er zal dan live een belpanel aanwezig zijn met BN’ers, zodat de kijker donateur kan worden van de Hartstichting. “Doordat we overspoeld werden met hartsverhalen, laten we deze naast de speciale uitzending, ook in eerdere afleveringen voorbij komen.” Maar liefst 1 miljoen mensen moeten leven met een hart- of vaatziekte. Dagelijks sterven ruim 100 mensen aan een hart- of vaatziekte en komen 1000 mensen in het ziekenhuis terecht. Daarom is onderzoek naar levensreddende behandelingen nog steeds nodig.

 

Surprise Surprise: vanaf 30 augustus om 21:30 uur bij SBS6.

De speciale aflevering van Surprise Surprise in samenwerking met de Hartstichting: 27 september om 21:30 bij SBS6

Surprise Surprise wordt geproduceerd door I Care Producties / IDtv

 

www.sbs6.nl/surprise 

www.sbs6.nl

 


 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie