SBS6: Nieuwe families in De Leukste Families van Nederland
27-09-2013 14:12:02 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5996 | Tags:

In het SBS6-programma De Leukste Families van Nederland volgen we telkens drie verschillende families, regelmatig worden nieuwe en opvallende gezinnen geïntroduceerd. Zo wordt volgende week afscheid genomen van de adellijke familie Van Dedem uit Ophemert en familie De Hoog uit Almere.

 

Deze families maken plaats voor de grote Surinaamse familie Griffith uit Amsterdam Zuid-Oost. Moeder Santosia, zus van voormalig politica Laetitia, timmert hard aan de weg nu ze haar Vastgoed en Makelaardij-opleiding heeft afgerond. Zoon Irvinho van 8 jaar is gescout door voetbalclub Ajax en brengt zijn tijd graag door op het voetbalveld. Ook maakt vanaf 30 september familie Den Hartog uit Muiderberg haar opwachting. Dit gezin heeft een eigen jachthaven en is een echte watersportfamilie. De Leukste Families van Nederland is elke werkdag om 18.30 uur bij SBS6 te zien.

 

De familie Monfils
De familie Monfils, waar het medium Bep onderdeel van uitmaakt, is nog een week te volgen in De Leukste Families van Nederland. Bij Bep thuis is het een komen en gaan van mensen die haar hulp nodig hebben. Ook de zussen van Bep komen veelvuldig over de vloer en aan de keukentafel wordt dan ook van alles besproken.

 

Alle deelnemende families geven een kijkje in hun alledaagse leven. De Leukste Families van Nederland laat zien dat achter elke voordeur een verhaal zit en dat elk huisje z’n kruisje heeft. De verscheidenheid van de families is een belangrijk kenmerk van het programma. De gezinnen die gevolgd worden komen uit alle hoeken van het land en uit alle soorten milieus. Dagelijks zijn een aantal families te zien met hun hoogtepunten en problemen, alle gezinnen zijn bijzonder op hun eigen manier, maar één ding hebben ze gemeen: de liefde voor elkaar.

 

De Leukste Families van Nederland iedere werkdag van 18.30 - 19.00 uur bij SBS6

De Leukste Families van Nederland wordt geproduceerd door Talpa.

 

www.sbs6.nl/deleukstefamiliesvannederland

www.sbs6.nl

  

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie