Schiphol biedt onbeperkt gratis WiFi aan
01-09-2014 12:45:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2991 | Tags:

Amsterdam Airport Schiphol biedt vanaf vandaag onbeperkt gratis Free Wifi in de terminal aan, 24 uur per dag, 365  dagen per jaar. Iedereen die in het bezit is van een mobiel device kan gebruik maken van het Wifi netwerk.  Inloggen voor Free Wifi kan eenvoudig door op de inlogpagina  Schiphol Airport_Wifi te selecteren.

 

Schiphol biedt sinds december 2010 al gratis Wifi aan met een maximum van één uur.

 

Met ruim 52,5 miljoen passagiers en rujim 1,5 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2013 vierde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en derde in vrachtvolume. 99 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met 323 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee één van de vier belangrijkste mainports of hubs van Europa en één van de twee Europese thuisbases van de Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven zijn circa 65.000 mensen werkzaam.
Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. Amsterdam Airport Schiphol heeft als visie om Europe’s Preferred Airport te zijn en blijven.

www.schiphol.nl

 

 

 

 

  23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie