Schrijf je eigen biografie op Storyfi.com
09-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3198 | Tags:

De nieuwe Nederlandse startup Storyfi.com geeft iedereen de kans om geheel gratis zijn eigen biografie te schrijven, online, met behulp van ongeveer 100 vragen.

 

Twitter heeft maar 140 tekens, Facebook gaat voor het moment maar Storyfi gaat de diepte in. Je hoeft niet langer een staatshoofd, popster of topsporter te zijn om je levensverhaal te schrijven.

 

Er worden steeds meer biografieen gelezen en volgens een onderzoek hebben meer dan een miljoen mensen wel eens de behoefte om hun biografie op te schrijven maar hoe doe je dat, waar begin je? De Nederlandse startup Storyfi wil daarbij de helpende hand bieden. Op storyfi.com kan iedereen gratis en aan dehand van ongeveer 100 vragen zijn levensverhaal schrijven. Een soort interview met jezelf! Natuurlijk vragen over je geboorte, je familie, je vrienden, je schooltijd, je werk en relaties maar ook je levensmotto, doelen die je nog zou willen verwezelijken, alles komt aan bod in de 100 vragen.

 

Waren er al papieren versies, Storyfi gaat voor online want dat heeft grote voordelen. Je kan namelijk aanpassen zo vaak als je wilt, zonder te strepen want je favoriete vakantiebestemming kan morgen een andere zijn en dat geldt voor veel meer zaken.En dan nog een groot voordeel, je biografie ligt voor eeuwig vast, voor jezelf, voor je kinderen, voor je kleinkinderen en voor al die generaties daarna en daarna......

 

www.storyfi.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie