SellMore en Scorpion gaan samenwerken
02-10-2013 12:47:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3272 | Tags:

SellMore Sales and Security Systems (Amsterdam) en Scorpion Security Products, (Binghamton, New York, USA) zijn een strategische samenwerking aangegaan voor de exclusieve vertegenwoordiging van vernieuwende en innovatieve retail security oplossingen in Europa.

 

Het exclusieve partnership is ontstaan uit een toenemende vraag naar high-end security oplossingen voor onder andere retailers, displaybouwers en installateurs. Hierbij worden de gespecialiseerde totaaloplossingen van Scorpion gecombineerd met het verkoopnetwerk van SellMore, en zodoende voldaan aan de vraag vanuit de markt.

 

“Ik ben enorm onder indruk van Scorpions innovatieve ontwikkelingen en de snelheid waarmee ze dat doen in een industrie die aan constante verandering onderhevig is. Scorpion’s kennis op het gebied van retail security en hun technologische inzicht is ongekend”,  aldus Leo Weusten, oprichter en CEO van SellMore. “De nieuwe technologieën en diensten die door SellMore zullen worden geïntroduceerd maakt de samenwerking tot een ongekend succes.”

 

“Leo en ik hebben elkaar gevonden omdat onze bedrijven overeenkomsten vertonen die de basis vormen voor zowel lijnbeveiliging als datacollectie”, aldus Peter Gulick, Inventor, Founder en President van Scorpion Security Products. “SellMore heeft in de afgelopen tien jaar zeer solide en succesvolle relaties opgebouwd met verschillende invloedrijke retailers, winkelketens en toeleveranciers: samen met zijn gemotiveerde verkoopteam zal Leo de producten van Scorpion uitstekend vertegenwoordigen. Ik maak daarom met trots wereldkundig dat wij een exclusieve samenwerking zijn aangegaan met een van de meest dynamische bedrijven in Europa op het gebied van beveiliging van ondermeer consumentenelektronica.

 

OVER SELLMORE
SellMore Sales and Security Systems levert maatwerkoplossingen voor uitdagende en complexe vraagstukken op het gebied van informatievoorzieningen en retailbeveiliging voor brands, retailers en displaybouwers.

 

OVER SCORPION
Scorpion Security Products, Inc. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve Security Displays en Devices voor verschillende retailkanalen.

 

www.sellmore.nl

www.scorpionsecurityproducts.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie