Selligent versterkt marktpositie met partner Strategie One
12-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3866 | Tags:

Selligent, een internationale leverancier van oplossingen voor het beheer van data-driven multichannel marketing, kondigt een nieuw partnerschap aan met Strategie One, een in België gesitueerd marketingbureau. Dankzij deze samenwerking met Stategie One versterken beide bedrijven hun marktpositie in de Benelux en Frankrijk. Selligent heeft een groot netwerk van marketing- en communicatiebureaus waarmee zij verschillende landen binnen Europa bedienen en is sinds kort ook aanwezig in de Verenigde Staten. De nieuwe samenwerking met Strategie One biedt het bedrijf ook mogelijkheden om uit te breiden in markten zoals FMCG, Pharma en Automotive.

 

“Strategie One heeft een bewezen track record in digitale marketing. Op basis van de eerste succesvolle campagnes met Selligent en hun gerichte aanpak, kunnen onze (toekomstige) klanten vertrouwen op een partner met een duidelijke visie op digitale marketing. Strategie One komt met ceatieve oplossingen, ondersteund door een grote technische expertise”, aldus Nicolas Van Vijnckt, Partner Managerbij Selligent. “We zijn trots dat we Strategie One in ons internationale netwerk kunnen opnemen en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking ook onze marktpositie in de Benelux en Frankrijk zal versterken.”

 

“Selligent is voor ons een sterke partner, die ons in staat stelt om nog een stap verder te gaan in het creëren en beheren van multi-channel marketing campagnes. We zijn er ook van overtuigd dat de Selligent oplossing ons zal helpen om een volledig gepersonaliseerde benadering te bieden aan onze klanten, zoals D’Ieteren Group, Merck en Lampiris,” aldus Laetitia Dangoisse, Managing Director & CRM Specialist bij Strategie One. “We hebben hoge verwachtingen van dit partnerschap en we kijken er naar uit om de uitgebreide mogelijkheden van de Selligent oplossing - waar we inmiddels al ervaring mee hebben - te presenteren aan onze klanten en prospects.”

 

Selligent heeft onlangs tijdens het jaarlijkse internationale marketingevenement DMA2013 in Chicago de nieuwste versie van haar marketing software gelanceerd. Deze release van Selligent biedt data-gedreven marketeers een unieke en innovatieve oplossing om de kloof tussen digitale- en relatiemarketing te overbruggen. De nieuwste versie van Selligent’s digitale marketing software bevat vooral functies die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeftes van de marketing professionals. Selligent introduceert in deze nieuwste versie een uitbreiding voor social media intregratie en twee unieke functionaliteiten: Selligent Customer Intelligence en Selligent Behavioral.

 

Over Strategie One

Strategie One ondersteunt merken bij het opbouwen van een waardevolle relatie met de doelgroep via een in hoge mate gepersonaliseerde aanpak bij alle direct-marketingcommunicatieprojecten en bij verschillende onderdelen van CRM. Wij geloven dat CRM meer is dan klanttevredenheid of gewoon een nieuwe trendy tool, meer dan alleen het ontwikkelen van een nieuwe website of het opzetten van een callcenter…Klantgericht werken is een totaal nieuwe manier van zaken doen.

 

Strategie One is een divisie van Strategie, een onafhankelijk communicatiebureau gevestigd in Hermee, België. Strategie heeft al 25 jaar ervaring in de communicatiesector en beschikt over een team van meer dan 60 medewerkers. Strategie biedt zeer uiteenlopende communicatie-expertise, van strategische inbreng en merkpositionering tot merk- en bedrijfsidentiteit, verpakking, above the line-campagnes, 360°-campagnes, internet,…en CRM en een-op-een multichannelcommunicatie via zijn divisie Strategie One.

 

Strategie werkt zowel voor nationale als internationale bedrijven in een groot aantal sectoren. Enkele voorbeelden zijn: Mondelez (Lu, Philadelphia), OmegaPharma, Merck, Bayer, Audi, Volkswagen, Generali, Lampiris, Nutrition&Santé (Céreal, Gerlinea, Isostar), Leonidas, Johnson&Johnson en Velux.

 

www.strategieone.com

www.selligent.com

www.blog.selligent.com

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie

 

 

 

  •