Shopkorting aanbevolen door Groupon
23-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3518 | Tags:

Groupon biedt iedere dag unieke kortingsbonnen aan op het gebied van onder meer fashion, wellness, elektronica, beauty, restaurants, sport en reizen. De deals van Groupon veranderen dagelijks en de kortingen kunnen zelfs oplopen tot 70% op de adviesprijs. Wanneer leden van Shopkorting iets bij Groupon kopen, krijgen ze extra korting. Deze korting krijgen ze teruggestort op hun rekening, cash back. De extra kortingen via het cashback-platform op Groupon producten en diensten lopen op tot 7,5%.

 

Shopkorting en Groupon werken sinds de lancering van Groupon in Nederland in 2010 succesvol samen. Ared Yelkenci, algemeen directeur van Shopkorting: “Onlangs hebben wij een exclusief label ontvangen, waarin wordt aangegeven dat Groupon ons aanbeveelt als erkende partner. We zijn zeer verheugd dat Groupon ons deze waardering voor de samenwerking en betrouwbaarheid geeft. Onze werkwijze verschilt, maar hetgeen wat wij gemeen hebben, is dat we de consument zo min mogelijk laten betalen.”

 

Over Shopkorting.nl
Shopkorting.nl is eind 2008 opgericht en biedt geregistreerde leden een gratis extra korting (cashback) bovenop de online kortingvan hun internetaankoop bij een aangesloten webwinkel. Gemiddeld ontvangt Shopkorting ruim 200.000 unieke bezoekers per maand. De shopkorting wordt automatisch verrekend door een speciale tracking technologie. De korting komt binnen 48 uur in het persoonlijke account van de leden terecht en kan na goedkeuring op ieder moment worden uitbetaald. Lidmaatschap van het casback-platform is geheel gratis. Shopkorting is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

 

www.shopkorting.nl 

www.shopkorting.be

www.groupon.nl

 

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie