Simpel Media maakt Nederlandse versie van MTV format Catfish:The TV Show
30-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4531 | Tags:

Televisieproducent Simpel Media, maker van onder meer  Ontvoerd, Het Mooiste meisje van de Klas en Vive la Frans heeft de formatrechten verworven van het succesvolle MTV-programma Catfish:the tv show.

 

In Catfish:The TV Show wordt gezocht naar jongeren die via internet en social media een relatie hebben, maar die ander nog nooit in het echt hebben ontmoet. Ze zijn door maanden lang samen te chatten verliefd geworden, maar hebben elkaar nog nooit in real life ontmoet. In het spraakmakende programma ontmoeten de koppels elkaar voor het eerst. Zijn beide personen diegene die ze zeggen te zijn? Of is een van hen een catfish en heeft hij zich uitgegeven voor iemand anders?

 

Jongeren die op dit moment een online relatie hebben en die elkaar nog nooit hebben gezien, kunnen een mailtje sturen naar catfish@simpelmedia.tv. Verzint jouw online liefde steeds weer excuses om elkaar niet te ontmoeten? Ken jij iemand die in zo'n relatie zit? Of geef je jezelf uit voor iemand anders en wil je dat graag opbiechten? Als jij wil weten of jouw internetrelatie werkelijk de ware liefde is, schroom dan niet om te reageren. Alle mail wordt integer en met zorg behandeld.

 

www.simpelmedia.tv

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie