Sinterklaasviering van start op nieuw MyRadio-station Pepernoot Radio
05-11-2013 15:40:10 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3653 | Tags:

 

Zwarte Piet of niet, dankzij MyRadio en Nationaal Fonds Kinderhulp komt heel Nederland nu al in Sinterklaas-stemming. Hoewel de landelijke intocht pas op zaterdag 16 november is, gaat vandaag het nieuwe station Pepernoot Radio  van start. Naast vele bekende Sinterklaasliedjes zijn ook de allernieuwste nummers over de Goedheiligman te beluisteren via het nieuwste MyRadio-station.

 

Pepernoot Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Nationaal Fonds Kinderhulp en is onderdeel van Actie Pepernoot. Momenteel zijn er nog altijd te veel kinderen in Nederland die geen Sinterklaas kunnen vieren, omdat hun (pleeg)ouders of de jeugdzorginstelling waar ze wonen er het geld niet voor hebben. Dankzij Actie Pepernoot van Nationaal Fonds Kinderhulp krijgen maar liefst 50.000 van hen toch een cadeau op 5 december. Maar Kinderhulp wil graag nog meer kinderen een leuke pakjesavond bezorgen. Steun daarom Actie Pepernoot door te doneren via www.steunpepernoot.nl.

 

Nationaal Fonds Kinderhulp zet zich al meer dan 50 jaar in voor kinderen in Nederland die door armoede en ernstige problemen thuis worden buitengesloten. Zij staan langs de zijlijn en kunnen niet meedoen met leeftijdgenoten. Nationaal Fonds Kinderhulp maakt niet alleen met Sinterklaas maar het hele jaar door geluk mogelijk. Dit doet zij met bescheiden financiële bijdragen voor bijvoorbeeld een dagje uit, een tweedehands fiets of contributie voor de sportclub.

 

 

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfentwintig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

 

Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

 

www.steunpepernoot.nl

www.myradio.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie