Sky Radio luisteraars kiezen beste Sky hits uit 25 jaar Sky Radio
30-09-2013 11:43:32 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3622 | Tags:

 

Sky Radio bestaat vandaag exact 25 jaar. Het non-stop muziekstation vroeg haar luisteraars naar de meest favoriete Sky hits van de afgelopen 25 jaar. Op deze jubileum-dag hoor je dé ultieme Sky hits, in de 25 Jaar Sky Top 25.

 

Adele is de onbetwiste nummer 1 in de lijst met haar hit Rolling in the deep. Ook andere populaire recente Sky artiesten als Ilse DeLange, P!nk, Adele en Bruno Mars staan hoog in de lijst. Maar ook Sky classics van artiesten als Phil Collins, Michael Jackson en Whitney Houston die in vorige decennia veel op de #1 muziekzender te horen waren ontbreken natuurlijk niet in de Sky Top 25.

 

Opvallendste notering in de hitlijst is de kerstplaat Last Christmas van Wham! Sky Radio staat ieder jaar in december bekend als The Christmas Station en dit nummer van Wham! is zó populair onder de luisteraars van Sky dat deze kerst hit ook in de Top 25 terecht is gekomen.

 

De top 5 ziet er als volgt uit:

1. Adele - Rolling In The Deep
2. Robbie Williams - Angels
3. U2 - One
4. P!nk - Just Give Me A Reason
5. Coldplay - Viva La Vida

De Sky Top 25 hoor je vandaag tussen 15.00 – 17.00 uur bij Sky Radio.

 

Sky Radio
Sky Radio is het #1 non stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.skyradio.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie