Sky Radio organiseert Run voor de Marcom branche
12-06-2014 10:49:53 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3567 | Tags:

Op 5 september organiseert Sky Radio een sportief evenement voor de marketingcommunicatie branche, de Sky Radio Run. De branche wordt uitgedaagd om een hardloop prestatie neer te zetten. De Sky Radio Run is een initiatief van Just Ask en Sky Radio.

 

Rond de Ouderkerkerplas in Amsterdam vindt het hardloopevenement voor het eerst plaats. De marketingcommunicatie professionals kunnen kiezen voor een run van één of twee rondjes om de Ouderkerkerplas. Een ronde is ongeveer 4,5 kilometer. Deelnemers kunnen zich individueel of met een Business-Team aanmelden. Na het hardlopen start de netwerkborrel en het diner. Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de website www.SkyRadioRun.nl. De kosten per deelnemer zijn 45 euro (exclusief btw en inclusief diner).

 

Adfo Groep, JCDecaux, CS Digital Media en Telegraaf Media Groep zijn de partners van de Sky Radio Run.

 

Sky Radio

Sky Radio is het #1 non-stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Armin van Buuren, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+.

 

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group

 

www.SkyRadioRun.nl

www.skyradio.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie