Sky Radio en CBS Outdoor starten interactieve abri's
23-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4370 | Tags:

 

Sky Radio start als eerste radiostation van Nederland in samenwerking met CBS Outdoor met social interaction abri’s. Dit zijn interactieve reclameposters met ingebouwde camera’s waarmee voorbijgangers een foto van zichzelf kunnen maken. Hierbij kan, helemaal in de lijn van Sky Radio the Christmas station, een keuze worden gemaakt uit verschillende kerstuitingen. De gemaakte foto komt op de Facebookpagina van Sky Radio terecht en kan de volgende dag meteen worden gedeeld.

 

CBS Outdoor is bedenker van deze vorm van buitenreclame.

Vanaf 18 december kunnen voorbijgangers of reizigers op verschillende plekken in het land gemakkelijk en snel leuke kerstfoto’s maken en delen. De interactieve abri’s staan verspreid door heel Nederland, en zijn op drukke punten in Eindhoven, Hilversum, Rotterdam, Tilburg en op Schiphol te vinden.

 

Dennis Kuzee, Marketing Manager Sky Radio: “De combinatie van onze kerstcampagne, abri’s en Facebook hadden we nog niet eerder gemaakt. Dat wachtend publiek zichzelf nu kan fotograferen en vervolgens kan plaatsen in onze sfeervolle kerst-visuals, zie ik als een mooie interactieve en social toevoeging op onze al bestaande out of home campagne die Nederland deze periode siert.”

 

Marcel den Hoed, Sales Director CBS Outdoor: “We zijn erg blij dat Sky Radio naast de bestaande kerstcampagne gebruik maakt van deze interactieve manier van buitenreclame. Directe verbinding met Facebook en grote interactiviteit: de social interaction abri is adverteren anno nu!”

 

De foto’s die via de abri’s worden gemaakt zijn te vinden via Facebook.com/SkyRadio
 

 

Sky Radio

Sky Radio is het #1 non-stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+.

 

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group   

 

www.skyradio.nl

www.cbsoutdoor.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie