Sky Radio start met realtime techniek op digitale Mupi Métropole
03-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4722 | Tags:

 

Op 4 april start Sky Radio in samenwerking met JCDecaux met het inzetten van de unieke digitale Mupi Métropole. Op de Mupi is live te zien welke hit op Sky Radio wordt gedraaid, inclusief foto van de artiest.

 

Sky Radio is het eerste radiostation dat gebruik maakt van de realtime techniek op de digitale Mupi. In Amsterdam wordt de digitale Mupi van JCDecaux voor Sky Radio ingezet.

 

Bart de Vries, Commercieel Directeur JCDecaux: ‘De actie van Sky Radio op onze Mupi Métropole is het voorbeeld van een actie die uitsluitend op digitale buitenreclame kan. Creatie is hier perfect afgestemd op het medium en haar mogelijkheden.’

 

Dennis Kuzee, marketing manager Sky Radio: ‘Ik ben blij dat we met deze innovatie onze live now playing informatie nu ook naar de digitale Mupi kunnen doorvertalen. Zeker omdat beluistering via mobiele apps een steeds groter aandeel inneemt, is het voor Sky Radio van belang om ook bij het winkelend publiek onze actuele playlist te promoten. Dichter op het gebruiksmoment en het genieten van non-stop muziek kunnen we haast niet zitten.’

 

Sky Radio

Sky Radio is het #1 non-stop muziekstation van Nederland. Met de meeste variatie voor op je werk, onderweg en thuis. Non stop de beste hits van artiesten als P!nk, Armin van Buuren, Rihanna, Michael Bublé, Adele, Robbie Williams, Ilse DeLange en Katy Perry.

 

Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal, Digitenne en DAB+. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

 

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group

 

www.skyradio.nl

www.jcdecaux.nl