SLAM! talent Igmar Felicia genomineerd voor Marconi Award 2013
12-11-2013 15:09:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 11325 | Tags:

DJ Igmar Felicia van SLAM!FM is genomineerd voor een prestigieuze Marconi Award 2013, in de categorie aanstormend talent. De SLAM!DJ is door de vakjury gekozen vanwege zijn frisse, jonge stem, met toch al voldoende diepte en overtuigingskracht. De enthousiaste Felicia is een van de  talenten uit het radioplatform NUTALENT. Hij debuteerde afgelopen juli bij SLAM!FM als vervanger tijdens het populaire programma De Avondploeg. Inmiddels is de jonge jock elk weekend te horen met zijn eigen programma Recharge bij SLAM!FM.

 

Arjan Snijders, initiatiefnemer RadioRing: "Igmar heeft een frisse, jonge stem, met toch al voldoende diepte en overtuigingskracht om het niet te jongensachtig te laten klinken. Vol bravoure, niet bang om op z'n smoel te gaan, dat belooft nog wat!"

 

De Marconi Awards zijn landelijke radioprijzen door vakmensen voor vakmensen. Dit jaar is de 18e editie van deze uitreiking. Een vakjury komt aan de hand van een inventarisatielijst tot de uiteindelijke winnaars. De uitreiking van de Marconi Awards zijn tegelijkertijd met de Gouden RadioRing op het RadioGala, op 14 november in theater Gooiland te Hilversum.

 

NUTALENT
Igmar is een van de talenten uit de NUTALENT-opleiding, een gezamenlijk initiatief van Radio 538 en SLAM!FM. Radiotalenten krijgen de tips en tricks van de ervaren jocks van beide stations en krijgen zo de kans zich te ontwikkelen tot professioneel radio-DJ, dit alles onder begeleiding van Jens Timmermans.

 

Igmar Felicia - 11 september 1990, is geboren en getogen in Amersfoort. Zijn passie voor radio begon al op jonge leeftijd. Als puber maakte hij al zijn eigen Top40 op een simpele cassetterecorder. De magie van radio bleef de jonge student journalistiek trekken, zo is het niet gek dat hij ook tijdens zijn studie de campusradio bijna overnam met zijn enthousiaste manier van radio maken. In september 2012 stuurde Felcia zijn demo in voor NUTALENT, het talentenplatform van Radio538 en SLAM!FM. Met resultaat, hij mocht in de zomer van 2013 het populaire programma De Avondploeg presenteren, tijdens de vakantie van het vaste team. Dit was zo'n succes dat hij sinds kort zijn eigen programma op het energieke radiostation heeft. Igmar Felicia is elke zaterdag en zondag te horen tussen 12.00 en 15.00 op SLAM!FM.

 

www.slamfm.nl

www.538.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie