SLAM!FM Schoolawards van start
27-01-2014 13:41:49 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4859 | Tags:

SLAM!FM gaat ook dit jaar weer op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland, met de SLAM!Schoolawards. Wie mag zich één jaar lang de stoerste conciërge, leukste leraar, lekkerste chick en gast, beste muziektalent of misschien wel leukste school van Nederland noemen? Dit jaar is het thema van de SLAM!Schoolawards: BATTLE OF HEROES. Hiermee gaan de leerlingen, docenten en scholen de strijd met elkaar aan. Op 28 maart vindt de grote finale plaats in de HMH in Amsterdam en is bekend welke school de eretitel een jaar lang mag dragen.

 

Aanmelden

Scholieren kunnen hun school aanmelden via de site www.slamschoolawards.nl en vervolgens zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De vijf scholen met de meeste stemmen verdienen een nominatie en krijgen de uitdaging om tijdens de zogenaamde check-outs aan de vakjury te laten zien dat hun school de allerleukste is. Vorig jaar hebben 550 scholen zich aangemeld voor deze felbegeerde awards en stemden tienduizenden scholieren op hun favoriete school. Uiteindelijk was Van der Capellen Scholengemeenschap uit Zwolle de grote winnaar.

 

538Groep

De 538Groep bestaat uit twee radiostations, twee tv-stations, diverse digitale radiokanalen, een eventbureau en een concept productiestudio: het nummer één radiostation van Nederland ‘538’, hét jongerenradiostation ‘SLAM!FM’, de muziek tv-zenders ‘538’ en ‘SLAM!TV’, eventbureau ‘538Events’ en productiestudio ‘538Concepts’. Wekelijks stemmen gemiddeld vijf miljoen luisteraars af op de radiostations en maandelijks ruim drie miljoen kijkers op de tv-kanalen. De 538Groep is marktleider in vrijwel elke doelgroep.

 

www.slamschoolawards.nl

  www.slamfm.nl

www.538.nl  
  
   
 
 
 
 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie