SMS Audio introduceert headphones met noise cancelling technologie
27-11-2013 14:35:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3438 | Tags:

SMS Audio, dat staat voor Studio Mastered Sound kondigt vandaag aan dat zij haar productrange in de Benelux uitbreidt met de STREET by 50 over-ear ANC wired headphones met Active Noise Cancelling technologie en de SYNC By 50 on-ear wireless Bluetooth headphones.

 

STREET by 50, over-ear Active Noise Cancelling (ANC) wired headphones

Ontworpen om extensief alledaags gebruik te weerstaan en voor op reis. Deze hoofdtelefoon heft met zijn Active Noise Cancelling eigenschappen (ANC) ongewenste omgevingsgeluiden op, bij gebruik in het vliegtuig, auto of in de trein. De ingebouwde batterij zorgt ervoor dat er tot wel 70 uur lang gebruik kan worden gemaakt van de ANC technologie, die ook kan worden uitgeschakeld met een knopje aan de buitenzijde van de hoofdtelefoon. Een vliegtuigadapter voor de audiokabel ontbreekt niet.

 

SYNC by 50, on-ear Bluetooth wireless headphones

Deze draadloze on-ear hoofdtelefoon met Bluetooth technologie gaat tot wel 10 uur lang mee tot op een afstand van 10 meter van de audiobron. Het volume aanpassen en het veranderen van tracks kan gemakkelijk geregeld worden met de on-board bediening. De hoofdtelefoon kan ook bedraad worden gebruikt met de bijgeleverde audiokabel.

 

Beide modellen zijn opvouwbaar en voorzien van professioneel getunede 40 mm drivers, memory-foam oorkussens en hoofdband waardoor deze comfortabel en langdurig gedragen kunnen worden. Met de audiokabel die voorzien is van microfoon en bediening kan een telefoongesprek worden gevoerd. Een micro USB kabel om de batterij mee op te laden en luxe hard-shell case worden eveneens standaard bijgeleverd.

 

Over SMS Audio

SMS Audio, het premium audiomerk van Curtis 50 Cent Jackson, maakt serieus werk van producten waarmee de consument muziek kan beleven. SMS Audio combineert technologie, stijl en functie in haar producten. Alle producten van SMS Audio zijn professioneel getuned en leveren studio-kwaliteit audioweergave. SMS staat daarom ook niet voor niets voor Studio Mastered Sound.

 

De SMS Audio product range bestaat uit STREET by 50 (bedraad) en SYNC by 50 (draadloos). SMS Audio biedt in beide ranges een compleet scala headphones, earphones en accessoires die passen bij de steeds veranderende behoefte van verschillende doelgroepen binnen de consumentenmarkt.

 

Distributie SMS Audio by 50 Cent

Exclusieve distributie voor de Benelux wordt verzorgd door Vivanco Benelux

 

www.smsaudio.nu

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                  Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79676