Snipper en NFF zoeken sterreporter voor het Nederlands Film Festival 2014
01-09-2014 11:13:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3936 | Tags:

 

Social video app Snipper gaat samen met het Nederlands Film Festival (NFF) op zoek naar dé NFF Snipper Reporter van 2014. Vanaf vandaag kan iedereen meedoen door met de Snipper app een filmpje van 1 minuut te maken om te laten zien wat hij of zij in huis heeft om de nieuwe NFF Snipper Reporter te worden. De winnaar interviewt tijdens het festival de sterren aan de rode loper, krijgt toegang tot premières en talkshows, en neemt een kijkje bij de uitreiking van de Gouden Kalveren en het Gala vol bekende acteurs en actrices. Met deze taak is de NFF Snipper Reporter het social media gezicht van het festival.

 

Meedoen?

  • Maak met de Snipper app een filmpje van max. 1 minuut waarin je laat zien dat jij de NFF Snipper Reporter van 2014 moet worden. Beschik jij over de nodige interview skills en weet je genoeg van de Nederlandse film om straks de sterren interessante vragen te stellen? Overtuig ons en doe mee!
  • Deel jouw filmpje voor 15 september met #nffsnipperreporter via de Snipper app.

 

Op 19 september strijden de drie beste reporters tijdens de persdag van Bloedlink (de openingsfilm van het NFF) om de eerste plaats. Zij krijgen elk 1 minuut om hoofdrolspeler Tygo Gernandt te interviewen, waarna de bekendmaking van de winnaar volgt.

 

Alle Snipper inzendingen voor de actie en alle filmpjes die het publiek tijdens het festival maakt, worden verzameld op de NFF Snipperwall, filmfestival.nl/nffsnipperreporter. De filmpjes van de winnaar krijgen een prominente plek binnen de festivalverslaglegging en zijn online en op festivallocaties te zien.

 

Snipper en NFF

Sinds NFF 2013 werken Snipper en het NFF samen. Vorig jaar was de NFF Snipperwall al online en op verschillende festivallocaties te zien. Dit wordt komende editie voortgezet. Met de NFF Snipperwall kan iedereen bijdragen via social media, even in de spotlights staan en alles van het festival meebeleven.

 

 

www.getsnipper.com 

www.snipperwall.com

 

 

 

  23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie