Social Shop: Bol.com-klant kan favoriete artikelen zelf verkopen via social media
18-07-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3669 | Tags:

Sinds vandaag is de Social Shop officieel partner van bol.com. Hiermee krijgen klanten de mogelijkheid om met twee muisklikken een eenvoudige online shop te starten, met daarin hun favoriete bol.com artikel.

 

Een slimme integratie met sociale netwerken (Facebook, Twitter, etc) maakt het voor een bol.com klant kinderlijk eenvoudig om haar shop onder de aandacht te brengen van vrienden, kennissen en volgers.

 

Voor elk product dat via zijn aanbeveling wordt verkocht, ontvangt de klant een beloning. Die kan oplopen tot wel 8% van het aankoopbedrag. Hij kan deze delen met de koper.

 

"Enthousiaste klanten zijn de beste verkopers", Sander Dullaart, initiatiefnemer van de Social Shop, "en via sociale netwerken bereiken zij met gemak enkele duizenden familieleden, vrienden, collega's en relaties."

 

"Het leuke daarbij is dat mensen in elkaars netwerk op elkaar lijken. De argumenten van een vriend of kennis zijn daardoor relevanter dan een doorsnee reclame uiting.", vervolgt hij, "En onderzoek laat zien dat de mening van een vriend als een zeer betrouwbare bron wordt gezien."

 

Iedereen die enthousiast is over een product dat zij bol.com heeft gekocht kan haar enthousiasme delen door een shop te openen. Elk artikel dat bol.com verkoopt kan de shop in, van ebooks en buitenspeelgoed tot wasmachines en grasmaaiers.

 

Een bol.com social shop kan men eenvoudig starten via

www.socialshop.nl/bol-com

 

Over de Social Shop
Sinds de lancering van de Social Shop, in september vorig jaar, openden al meer dan tienduizend consumenten een eigen shop. Gezamenlijk verkochten zij al vele duizenden producten, en werd al voor honderdduizenden euro's aan beloningen aan hen uitgekeerd.

 

De Social Shop is een social sales netwerk, te vinden op www.socialshop.nl. De Social Shop is een initiatief van Favela Fabric, een bureau dat bedrijven helpt professionele online dialogen met klanten en medewerkers te voeren.

 

www.socialshop.nl/bol-com

www.socialshop.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/76446