Social wijnsite Grapeful.nl brengt experts en liefhebbers bij elkaar
11-11-2013 12:11:22 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3333 | Tags:

 

 

Wijn is een van de sterkst groeiende hobby's in Nederland. Ons land telt enkele honderdduizenden zelfbenoemde wijnkenners en enkele duizenden gecertificeerde vinologen. Met Grapeful.nl wordt nu een platform geïntroduceerd waarop deze wijnliefhebbers hun kennis met elkaar kunnen delen. Door het schrijven van reviews, het selecteren van favoriete wijnen en het volgen van andere liefhebbers wordt een unieke community gecreëerd.

 

Marcel Veenhuizen, samen met Michael Oosten initiatiefnemer van Grapeful.nl: "Voor veel mensen is wijn kopen lastig: de keuze is enorm, er is veel te vertellen over wijn en smaken verschillen nou eenmaal. Wijn is dus bij uitstek een onderwerp waarover je de meningen van anderen wilt horen en je eigen mening wilt delen. Ons platform biedt hier alle mogelijkheid toe. Daarbij is een goed advies op wijngebied veel waard en kunnen bezoekers direct de wijn van hun keuze aanschaffen." Met een startassortiment van 400 wijnen is de keuze direct al breed. Komende maanden wordt het assortiment van Grapeful.nl verder uitgebreid.

 

Doordat de site handig gebruik maakt van social media kan iedereen snel mooie wijnen delen en ontdekken. Veenhuizen: "Het unieke van Grapeful.nl is dat het aantal volgers direct iets zegt over de relevantie van jouw reviews. Reviews bepalen in toenemende mate het keuzeproces online. En terecht, het is leuk en nuttig om eerst de mening van anderen te kennen en zo nieuwe wijnen te ontdekken."  

 

http://grapeful.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79158