Socialite introduceert gespecialiseerd team voor blogger relaties
11-12-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3911 | Tags:

Het Amsterdamse online PR bureau Socialite, onderdeel van Creative Venue PR, breidt uit met een nieuw team van experts, allemaal gespecialiseerd in blogger relaties. Acterend onder de naam Blog PR springt het kersverse bureau in op de groeiende behoefte onder merken en organisaties om invulling te geven aan hun eigen blogger relaties. Bloggers zijn in Nederland momenteel de sterkst groeiende (online) mediagroep.

 

Het team van Blog PR adviseert bedrijven en merken (zowel B2B als B2C) over de invulling van hun bloggerstrategie. Van een inventarisatie van de meest relevante blogs tot aan het organiseren van blogger events en workshops. Alle medewerkers binnen het team van Blog PR van Socialite hebben zelf ruimschoots ervaring als blogger, en fungeren zo als ideale schakel tussen merk en deze opkomende groep publicisten. Het team zelf is inmiddels al actief voor verschillende klanten van zowel Socialite als Creative Venue PR.

 

Momenteel zijn alleen al in Nederland tienduizenden bloggers actief, die een steeds invloedrijkere stem innemen in het Nederlandse medialandschap. “Bedrijven en merken zien steeds vaker het belang in van een goede relatie met bloggers. We merken dat veel van hen alleen niet goed weten hoe ze met relevante bloggers in gesprek moeten komen. En hoe ze hun huidige PR activiteiten op deze nieuwe doelgroep moeten inrichten. Wij helpen hen om die drempel over te stappen”, aldus Marianne Aalders, managing partner van Socialite Online PR. “Maar voor veel bloggers geldt hetzelfde: ze schrijven dolgraag over nieuwe producten, maar weten niet hoe ze met bedrijven in contact moeten komen voor de juiste informatie. Ons gehele team weet hoe het is om zelf te bloggen en is dus als geen ander in staat om merken en bloggers op de juiste manier aan elkaar te verbinden.”

 

www.blogpr.nl

www.socialitepr.nl

www.creativevenue.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie