Softwarebedrijf Appical is Nederlandse finalist tijdens HR Tech Europe
22-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3239 | Tags:

Appical, een Nederlands cloud software bedrijf op het gebied van HR, is genomineerd voor de HR Tech Award 2013. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het HR Tech Europe congres op 23 oktober in het Okura hotel in Amsterdam. Overige finalisten zijn Apploi, Good.co en Jobfig uit de Verenigde Staten, ConnectCubed uit Hong Kong, MacroMicro uit Finland, Rolepoint uit Groot-Brittannië en ZAO uit Israël.

 

“Wij zijn vereerd dat de HR Tech Europe organisatie Appical als enige Nederlandse HR software bedrijf heeft uitgekozen als finalist voor deze prijs” zegt Gerwald van den Oetelaar, medeoprichter. Gerrit Brouwer, CEO en medeoprichter, vult aan “deze finale plaats geeft de goede ontwikkeling aan die wij doormaken en de toegevoegde waarde van onze software die wij dagelijks bij onze klanten zien.”

 

Over HR Tech Europe
HR Tech Europe 2013 is het belangrijkste event in Europa over de verregaande ontwikkelingen die software, technologie en samenwerkingstools brengen in de manier waarop mensen en organisaties samenwerken. HR Tech Europe 2013 vindt plaats in de RAI in Amsterdam op 24 oktober en 25 oktober.

 

Over Appical
Appical is een cloud softwarebedrijf dat een schaalbaar mobiele platform (Software-as-a-Service) heeft ontwikkeld om medewerkers sneller productief te maken en tevens meer betrokkenheid te creëren bij hun werkzaamheden. Appical heeft toonaangevende bedrijven als klant, bijv. Philips, Ahold, Seagate en KLM. 

 

www.appical.net

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78616