Sport1: Olav Mol komend seizoen terug als commentator Formule 1
25-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3012 | Tags:

Olav Mol keert terug als commentator bij de Formule 1 -races. Mol zal de komende twee seizoenen voor Sport1 het commentaar bij de races en de kwalificatietrainingen vanaf locatie van commentaar voorzien. Daarnaast zal Mol van iedere grand prix een voorbeschouwing maken. Gedurende de wintermaanden zendt Sport1 diverse Formule 1-documentaires uit, die door Olav Mol zullen worden ingeleid.

 

Naast het aantrekken van Mol als commentator is Sport1 er ook in geslaagd om voor 2014 en 2015 de rechten te verwerven van de GP2 en GP3. Deze raceklasses, net onder de Formule 1, worden door veel coureurs gezien als opstapje naar de Formule 1.

 

Will Moerer, Vice-President Film1/Sport1: 'Bij Sport1 zijn we altijd bezig om ons product te verbeteren en nemen we de feedback van onze abonnees uiterst serieus. We hebben het afgelopen seizoen geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat we een aantal zaken anders moeten aanpakken. Ik ben dan ook blij dat het gelukt is om Olav Mol als commentator aan te trekken en dat we de komende jaren nog meer live autosport op Sport1 kunnen uitzenden. Uiteraard blijven we ook kijken naar de mogelijkheden om ons racepakket, dat naast de Formule 1 ook bestaat uit de MotoGP, verder uit te breiden'.

 

Ook Olav Mol is verheugd dat hij komend seizoen weer te horen is: 'Ik ben heel blij dat ik de komende twee F1 seizoenen weer als commentator aan de slag mag. Het afgelopen jaar heb ik voor Sport1 en Veronica interviews en items gemaakt op de circuits maar mijn hart ligt toch bij het commentaar geven. Met de vele regelveranderingen belooft 2014 een prachtig seizoen te worden. Ook het feit dat Sport1 in de winterperiode ervoor gekozen heeft Formule 1-uitzendingen te blijven maken was een absoluut pluspunt; interviews met oude helden als Hakkinen, Schekter en Andretti en verslagen van historisch belangrijke races. Het Formule 1-pakket van Sport1 is daarmee uniek voor de Nederlandse F1 liefhebber'.

 

Over Sport1

Sport1 is een digitale 24-uurs sportzender met een breed scala aan live sport. Sport1 biedt vier digitale 24-uurs sportkanalen en twee extra kanalen voor live evenementen aan, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat de belangrijke Europese voetbalcompetities, evenals de UEFA Champions League. Daarnaast zijn alle belangrijke golf- en tennistoernooien via Sport1 te volgen en besteedt de zender uitgebreid aandacht aan Formule 1, MotoGP, NBA basketball en atletiek Kijkers kunnen Sport1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met Ziggo, UPC, Caiway, Delta, KabelNoord, Tele2, KPN i-TV of via CanalDigitaal. Ook worden de belangrijkste wedstrijden pay-per-view aangeboden via UPC Live TV, Ziggo en KPN en zijn de hoogtepunten voor Sport1 abonnees terug te vinden op video on demand bij UPC en Ziggo. Uiteraard zijn de wedstrijden en samenvattingen ook te bekijken via het eigen internetplatform Sport1 Go. 

 

www.sport1.nl

www.chellomedia.com  

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                  Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79616