Spot & Shop lanceert fashion platform
20-11-2013 19:41:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3221 | Tags:

Iedere vrouw kent het wel. Je hebt tijdens je lievelingsprogramma de perfecte jurk gezien, maar je hebt geen flauw idee waar je deze kunt kopen. En de laarzen die je laatst zag op straat kun je ook nergens vinden. Om nog maar te zwijgen over de jas van die fashion blogger op Instagram, die je dolgraag in je kledingkast wilt hebben.

 

Vrouwen die al weken op zoek zijn naar dat ene kledingstuk kunnen opgelucht ademhalen. Nederland is per december een unieke fashion community rijker. Spotnshop.nl is een nieuw digitaal platform waarop modeliefhebbers, fashion experts en bloggers elkaar helpen in de zoektocht naar producten.

 

Volgens oprichter Nikky is het concept uniek: “In plaats van producten middels beeldherkenning te identificeren maken we gebruik van een persoonlijke benadering. Fashionista’s helpen elkaar niet alleen met het zoeken naar producten maar ook met styling advies. Zo weet je waar je het kledingstuk kunt kopen, maar ook hoe je het kunt combineren.”

 

 

Over Spotnshop.nl
De start-up Spot & Shop is voortgekomen uit een innovatieprogramma. Tijdens dit programma zijn 1500 concepten ingediend. Uiteindelijk heeft de jonge ondernemer Nikky Hofland (25) de kans gekregen om, samen met partner in crime Pamela Neelis (23), Spot & Shop via de lean startup methode op te zetten. De website draait vanaf 12 december op volle toeren.

 

www.spotnshop.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie