SpotONvision en BBP Media organiseren B2B Marketing Forum 2014 Breaking the Wall
24-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4969 | Tags:

BBP Media & spotONvisionTwee toonaangevende organisaties op gebied van B2B-marketing slaan vanaf komend jaar de handen ineen en organiseren samen het B2B Marketing Forum. De vijfde editie van dit jaarlijkse event zal plaatsvinden op: 13 maart 2014 in DeFabrique in Maarssen. Tijdens het B2B Marketing Forum wordt ook de felbegeerde B2B Marketing Award uitgereikt aan de organisatie die het afgelopen jaar geëxcelleerd heeft op gebied van B2B marketingstrategie.

 

Met deze samenwerking wordt inhoudelijke b2b marketingkennis, mediabereik en organisatiekracht gebundeld waardoor een verdere uitbouw van het congres mogelijk wordt, zowel inhoudelijk als wat betreft service aan bezoekers en sponsors. Voor meer informatie, volg de site b2bmarketingforum.nl, binnenkort zullen de eerste keynote sprekers en lezingen bekend worden gemaakt.
 

SpotONvision is een B2B marketing- en communicatiebureau gericht op innovatie in B2B marketing. Met passie voor het B2B marketingvak en veel kennis van het B2B koopproces, contentmarketing, lead management en marketing automation, gelooft spotONvision in klantgerichte marketing en in een totaalaanpak. Met meer dan 30 jaar ervaring in Marketing, Sales en Communicatie werkt spotONvision voor klanten als Achmea, Elsevier, Kennedy van der Laan, Leaseplan, TomTom, Vattenfall en Vodafone. spotONvision houdt regelmatig gratis webinars èn is initiatiefnemer geweest van het jaarlijkse B2B Marketing Forum en de bijbehorende award.
 

BBP Media is de nummer 1 uitgever in Nederland op gebied van marketing, e-commerce en customer service. Met titels als Twinkle, Telecommerce en binnen de marketingsector MarketingTribune, Customer Media Council, Marketingfacts en diverse gespecialiseerde vakcongressen biedt zij marketeers en bureaus een crossmediaal pakket aan van producten en diensten. In het blad MarketingTribune is B2B marketing een consequent terugkerend redactioneel item en ook op de site van MarketingTribune heeft B2B marketing een eigen platform.

 

www.b2bmarketingforum.nl

www.spotonvision.com

www.bbp.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie