Spotz Talent onderdeel van MJR TOM
20-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4384 | Tags:

 

Met ingang van 1 januari is het Rotterdamse hospitality bureau Spotz Talent onderdeel van het Haagse MJR TOM. Het bundelen van de krachten zorgt voor een unieke combinatie in de landelijke promotie branche. Beide partijen vullen elkaar aan op het vlak van grootschalige promoties, mobiele catering,  field marketing en hoogstaande hospitality. Door de samengang  worden expertises behouden, uitgewisseld en verder versterkt. Spotz Talent gaat verder als de exclusieve tak Hostesses & Promotie modellen van MJR TOM.

 

Spotz Talent & MJR TOM
Sinds 1995 heeft MJR TOM zich ontwikkeld tot een full service catering, marketing & promotiebureau, waarbij kwaliteit, creativiteit en onderscheiding hoog in het vaandel staan. Het Haagse bedrijf is in Nederland onder andere werkzaam voor merken van multinationals als Unilever, Bacardi, Ahold, Pepsico, Maxxium, Sony en  Nestlé. Daarnaast heeft MJR TOM een vestiging in Londen (Ver. Koninkrijk) en is werkzaam op grote internationale evenementen en projecten voor onder andere Heineken. 

 

Spotz Talent is operationeel sinds 2005 en heeft zich onder meer bewezen in de exclusieve hospitality branche. Zo levert het bureau hostesses & promotie modellen voor onder andere Rotterdam Festivals, Deloitte, ING, Boursin en Australian koffie. Beide bedrijven zien het samengaan  als een belangrijke stap in het optimaal kunnen leveren van diensten aan hun opdrachtgevers. MJR TOM kan met de exclusieve hospitality expertise van Spotz Talent een extra label aanbieden, waarbij MJR TOM de slagkracht van Spotz Talent vergroot.

 

www.mjrtom.com

www.spotztalent.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie