Stan van Eck start nieuwe onderneming UMS Media
05-08-2014 07:28:14 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3957 | Tags:

UMS Media is de naam van de nieuwe onderneming van Stan van Eck (50). Na 26 jaar heeft Van Eck afscheid genomen van gezondNU.


Van Eck heeft in die jaren gezondNU (destijds GezondheidsNieuws genaamd) en BETER omgebouwd van sponsored magazines naar volwaardig publiekstijdschriften, met in de topjaren een oplage van meer dan 100.000 stuks. De laatste jaren was Van Eck was niet alleen uitgever en hoofdredacteur van de uitgave gezondNU, maar tevens eigenaar van uitgeverij Mix Media BV.


UMS Media biedt diensten aan op het gebied van journalistiek, communicatie, pr en marketing. Het bedrijf is gespecialiseerd in gezondheid, voeding, psyche, overgewicht, sport en beweging. UMS Media is actief voor uitgeverijen, zorginstellingen, farmaceuten en zorgverzekeraars.


Van Eck heeft met zijn nieuwe bedrijf UMS Media het gewichtbeheersingsprogramma Happy Weight overgenomen van Mix Media. Happy Weight is een selfmanagment-programma dat mensen helpt bij het realiseren van een gezond gewicht. Zorgverzekeraars vergoeden de programma's. Het concept wordt de komende periode verder uitgebouwd.


www.umsmedia.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie