Stellar Data Recovery lanceert Stellar Drive Clone V3 voor Mac
19-02-2014 14:05:19 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3327 | Tags:

Stellar Data Recovery kondigt de lancering aan van versie 3 van Stellar Drive Clone. Deze efficiënte tool maakt een exacte block-by-block replika van Mac drives en volumes, inclusief system settings en partitie informatie. Een betrouwbare back-up functionaliteit is toegevoegd aan de nieuwe versie om back-ups automatisch en eenvoudig te kunnen laten uitvoeren. De gehele interface is ook op de schop genomen zodat alle mogelijkheden zoals cloning, herstel, back-up en imaging eenvoudig toegankelijk zijn. Drive Clone werkt nu ook met OS X Mavericks.

 

"Gebruikers vervangen hun harde schijf vaak voor een schijf met een grotere opslagcapaciteit. Stellar Drive Clone helpt deze gebruikers om de datamigratie moeiteloos uit te voeren. Gebruikers kunnen een exacte kloon maken van hun oude harde schijf en die in zijn geheel op hun gloednieuwe harde schijf zetten. Dan kan de nieuwe harde schijf meteen gebruikt worden zonder ook maar iets opnieuw te hoeven installeren" zegt Kees Jan Meerman, Managing Director van Stellar Data Recovery Europa.

 

Andere nuttige functies zijn het maken van images van volumes en ook het maken van een bootable disk vanaf welke de gebruiker zijn computer kan booten. Met de back-up functie kunnen van alle mappen en van alle belangrijke bestanden op ieder moment back-ups gemaakt worden. Dit kan ook geautomatiseerd periodiek uitgevoerd worden zodat het back-up onderhoud altijd op tijd gebeurd. De restore functie maakt het mogelijk om eenvoudig een harde schijf in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

 

Stellar Drive Clone is beschikbaar als probeer voor je koopt software. De gratis versie stelt gebruikers in staat om de kloon opties uitgebreid te bekijken.

De software is te downloaden op: www.stellar.nl/mac-tools

 

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software tools als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery diensten. Het Europese hoofdkantoor en service laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd.

 

 www.stellar.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam