Stellar Data Recovery software haalt verloren gegevens terug uit PST
03-07-2014 12:10:20 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3026 | Tags:

Stellar Data Recovery, leverancier van data recovery laboratorium services en data recovery software kondigt vandaag de laatste en meest krachtige versie van Stellar Outlook PST Repair - Technician Edition aan. Dit zeer populaire programma repareert op efficiente wijze alle bekende corrupties in een PST-bestand. Alle mailbox items zoals emails, tasks, notes, calendars, etc zijn na reparatie weer normaal te gebruiken. Bovendien heeft het programma nog een aantal nuttige extra features zoals comprimeren en splitsen van grote PST bestanden of het opslaan van de bestanden in andere bestandstypen zoals DBX of MBOX. Op die manier worden de bestanden weer beter te beheren. Uiteraard ontbreekt ook een email data recovery functie niet. Het programma is compatible met de laatste versie van MS Oulook 2013.

 

"In de loop van de tijd kunnen individuele mailboxen enorm groeien. Dit kan leiden tot fouten in de PST bestanden wat resulteert in het verlies van belangrijke data. Stellar Outlook PST Repair - Tech Edition is een zeer efficient programma. Het repareert niet alleen corrupte PST bestanden maar biedt ook geavanceerde opties om deze bestanden beter hanteerbaar te maken. De PST bestanden kunnen opgesplitst worden of gecomprimeerd." zegt Kees Jan Meerman, Managing Director van Stellar Data Recovery EMEA.

 

Stellar Outlook PST Repair voor Techicians is een multi-feature oplossing om PST bestanden te repareren, te comprimeren en te splitten. De interface is helder en gebruiksvriendelijk. Zoals alle andere programma's van Stellar Data Recovery is dit programma ook gebaseerd op drie stappen: selecteren - repareren - opslaan. Opslaan van het bestand kan ook in DBX, MBOX en andere bestandstypen. Ook kunnen gewiste emails gerecoverd worden.

 

Beschikbaarheid
Een probeer versie is beschikbaar als gratis download op www.stellar.nl/email-repair.html. De software kan aangeschaft worden op www.stellar.nl/email-repair.html of via een van de resellers van Stellar Data Recovery.

 

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software programma's als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery laboratoriumdiensten. Het Europese hoofdkantoor en laboratorium zijn gevestigd in Utrecht. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd.

www.stellar.nl

www.stellar.nl/email-repair.html

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie