Stellar introduceert nieuwe versie Stellar Photo Recovery
10-12-2013 12:57:11 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3221 | Tags:

 

Stellar Data Recovery, het enige ISO gecertificeerde data recovery software en service bedrijf ter wereld, kondigt vandaag de zesde versie van Stellar Photo Recovery aan. De nieuwe versie van Stellar Photo Recovery is tot 30% sneller dan de vorige versie en kan foto’s, video’s en muziekbestanden van verschillende opslagmogelijkheden moeiteloos herstellen.

 

Mensen verliezen vaak hun foto's, muziek- en videobestanden door deze per ongeluk te verwijderen of te formatteren. Stellar Photo Recovery helpt om verloren bestanden terug te halen. De tool ondersteunt meer dan 100 verschillende bestandstypen, waaronder ook HD MOV, waardoor Stellar Photo Recovery één van de meest diverse foto recovery software is. Tevens is er een speciale filter toegevoegd voor het alleen herstellen van verwijderde bestanden. Hierdoor is het opsporen en herstellen van deze bestanden nog gemakkelijker.

 

"Het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan een aantal belangrijke aspecten van de tool, waardoor het makkelijker is voor onze klanten om hun verloren data snel en probleemloos terug te krijgen. Deze updates hebben de prestaties van de tool enorm verbeterd en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten dit ook zullen waarderen,” aldus Kees Jan Meerman, Managing Director van Stellar Data Recovery Europe.

 

Met Stellar Photo Recovery is het eenvoudig om bestanden te herstellen van verschillende camera’s zoals Nikon, Cannon, Sony, Olympus, Fuji, Panasonic etc. in slechts drie klikken. Bovendien herstelt de software de bestanden inclusief de originele bestandsnamen.

 

Prijs en beschikbaarheid

Stellar Photo Recovery V6 is beschikbaar voor zowel Windows en Mac OSX. Scan en preview functies zijn via een gratis versie te verkrijgen. De volledige versie kan op de website van Stellar voor €36,89 worden aangeschaft. Een gratis trial versie kan gedownload worden via:

 

Windowswww.stellar.nl/data-recovery-software.html

Mac: www.stellar.nl/mac-tools.html

www.stellar.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie