Studio-Online neemt klantenbestand van QuickClipping over
12-06-2014 05:58:39 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3294 | Tags:

Studio-Online heeft per direct alle activiteiten overgenomen van QuickClipping. In goed overleg hebben beide directies dit besloten. De eigenaar van QuickClipping gaat de focus leggen op zijn marketing activiteiten, terwijl specialist Studio-Online juist haar kernactiviteit; het verzorgen van professionele beeld- en nabewerking, verder uit gaat bouwen. Met de overname van het klantenbestand van QuickClipping wordt de continuïteit van levering gewaarborgd.

 

Studio-Online heet de klanten van harte welkom. Het team heeft er alle vertrouwen in dat hun expertise en image services goed aansluiten op de wensen van de klanten van QuickClipping. De afgelopen 7 jaar heeft Studio-Online een bewezen trackrecord opgebouwd onder fotografen, uitgevers, retailers en web shops.

 

Sales Manager van Studio-Online, Tijl Striethouldt, over de acquisitie: "Het is een mooie aanvulling op het bestaande portfolio. In het bestand zitten verschillende fotografen en printmedia bedrijven. We gaan ervoor zorgen dat de overgang geruisloos verloopt. Ook krijgen alle relaties een gratis tegoed om onze applicatie - voor het vrijstaand maken van beelden - vrijblijvend te testen en zélf het gebruiksgemak te ervaren. De eerste klanten hebben hier al positief op gereageerd met nieuwe opdrachten."

 

Studio-Online is specialist in professionele beeldbewerking. Met behulp van een slimme web-applicatie biedt zij gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig, snel en goedkoop product- en modelbeelden vrijstaand te laten maken. Fotostudio’s, retailers, A-merken en fashion partijen maken dankbaar gebruik van de geboden image services. De studio is gevestigd in Haarlem en bedient een breed klant-portfolio in de Benelux. Voor de komende jaren ligt de focus op innovatie en (inter-)nationale expansie.

 

Het bedrijf QuickClipping uit Twente is opgericht in 2010 als aanvulling op de bestaande dienstverlening van reclame & marketing activiteiten. Ze vervulde de afgelopen jaren een landelijke functie in beeldbewerking voor met name fotografen, media- en printbedrijven.

 

www.studio-online.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie