Style Indicator: Nieuw online magazine
02-04-2014 12:47:19 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2907 | Tags:

Style Indicator is een nieuw, onderscheidend en gratis webmagazine over mode. Style Indicator wil informeren en inspireren door in woord en beeld de verhalen achter vernieuwende en eigenzinnige richtingen binnen modedesign te vertellen. We laten zien dat er wereldwijd zoveel moois bedacht en gemaakt wordt door zowel internationaal toonaangevende designers, gerenommeerde brands, nog vrijwel onbekende merken en individuele ontwerpers.

 

Onze smaak varieert van minimalistisch tot eclectisch en van effortlessly elegant tot avantgardistisch. We volgen de internationale trends, maar ook onze eigen intuïtie. Door dieper in te gaan op inspiratiebronnen, vakmanschap en technologie, culturele en historische aspecten,  maatschappelijke ontwikkelingen en lifestyles die aan de basis staan van een trend, een product, een collectie of merk beoogt style indicator de consument én de modeprofessional te laten zien wat de magie van mode is.

 

Mode staat centraal, maar wordt gerelateerd aan andere creatieve disciplines als design, interieurontwerp, kunst, fotografie, architectuur, fotografie en food. Be inspired!

 

www.styleindicator.com