Sunnery James & Ryan Marciano en Oliver Heldens tekenen bij SLAM!FM
03-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3433 | Tags:

 

Luisteraars van SLAM!FM kunnen vanaf 5 juni elke week genieten van een compleet nieuwe weekendprogrammering. SLAM!FM is het station van morgen en dat bewijst het station met een waslijst aan top dj’s en nieuwe programma’s.

 

Het weekend begint bij SLAM!FM al op donderdag en wordt om middernacht afgetrapt met SLAM!HARDER. Het programma wordt gepresenteerd door verschillende top dj’s uit de hardstyle scene: Headhunterz, Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan en Digital Punk.

 

Vrijdag

Op vrijdagavond is SLAM!FM de mainstage op je radio met een compleet vernieuwde line-up. Vanaf 20:00 uur hoor je de shows van Franky Rizardo, Sander van Doorn, nieuwkomers Sunnery James & Ryan Marciano en de nummer 1 dj van de wereld Hardwell. Vanaf middernacht hoor je de grootste talenten van dit moment Oliver Heldens, Firebeatz, Blasterjaxx en Glowinthedark.

 

Zaterdag

De zaterdagavond staat garant voor het beste op gebied van deephouse, techhouse en techno. De zaterdag wordt om 20:00  uur afgetrapt met het nieuwe live programma The Boom Room waarin diverse gast-dj’s langskomen en waarin de nieuwste dancemuziek centraal staat. De presentatie van deze nieuwe show is in handen van een nieuw gezicht bij SLAM!FM: Gijs Alkemade! Vanaf 01:00 uur hoor de je shows van Eelke Kleijn en Olivier Weiter, Mark Knight, Jochem Hamerling, Nicole Moudaber en Defected In The House.

 

Met de nieuwe weekendprogrammering sluit SLAM!FM perfect aan op de populairste dance stromingen van dit moment. De vrijdagavond draait om EDM en house en de zaterdagavond staat voor toegankelijke techhouse, deephouse en techno.

 

Slapen kan altijd nog… Het weekend vier je met SLAM!FM. Vanaf donderdagavond tot zondagochtend de zon weer op komt. 

 

www.slamfm.nl

www.538.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie