Tam Tam bouwt website Nationale Opera Ballet
17-02-2014 21:19:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4226 | Tags:

 

Vanavond is de nieuwe website van Nationale Opera & Ballet live gegaan. Tam Tam is verantwoordelijk voor de geheel nieuwe website van de gefuseerde instelling, ontstaan uit De Nederlandse Opera, Het Nationale Ballet en Het Muziektheater Amsterdam.

 

Minister Jet Bussemaker heeft het nieuwe instituut in gebruik gesteld. De feestelijke ingebruikname werd voorafgegaan door een gezamenlijk optreden van opera en ballet. 
De nieuwe naam Nationale Opera & Ballet maakt duidelijk wat er op het podium staat. De opera, ballet en huis vormen hierdoor één logisch geheel. Dit moest ook terugkomen in hun online kanaal, wat tegelijk hun primaire sales kanaal moet gaan worden.

 

Het design van de website is visueel en interactief. Langzaam bewegende beelden van de voorstellingen die op het podium staan, zodat de bezoeker een sfeerimpressie krijgt. Onderin de navigatie. Doelstelling vanuit NO&B is ook om nieuwe doelgroepen aan te spreken. Het ontwerp omvat dan ook waar mogelijk bewegend beeld om de dynamiek en van de twee kunstvormen te onderstrepen. Het concept superieure eenvoud komt tot uiting door de sobere, bijna kale vertaling van de identiteit in combinatie met de rijkheid aan beeld en interactie.

 

www.operaballet.nl

www.tamtam.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam