Tauros Media en Twinfield introduceren Twinfield connector
09-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3435 | Tags:

Tauros Media lanceert samen met Twinfield een connector die elke webshop of ander systeem met het boekhoudprogramma van Twinfield koppelt. Met de Twinfield koppeling kunnen alle facturen, transacties, klanten en producten 1 op 1 worden doorgestuurd.

 

De Twinfield connector is een vervolg op de succesvolle lancering van de Magento Twinfield module. In tegenstelling tot de Magento Twinfield koppeling is de Twinfield connector geschikt voor elk systeem. Hierdoor kunt u nu niet alleen Magento webshops aansluiten op het boekhoudprogramma van Twinfield, maar ook webshops van bijvoorbeeld OScommerce, Prestashop, Wordpress, Joomla en elk ander systeem. Hieronder vallen CRM-, ERP-, kassa- en PIM-systemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Sugar CRM, Salesforce, Bolt kassasysteem, SAP, Oracle en Centric.

 

Het voordeel van de Twinfield connector is dat deze facturen of transacties automatisch naar uw Twinfield boekhoudprogramma stuurt. Dit scheelt u niet alleen veel tijd maar daardoor ook veel geld. Ook klantdata en productinformatie kunnen 1 op 1 worden doorgestuurd. Hierdoor is uw boekhouding snel en eenvoudig compleet.

 

Sinds haar oprichting in 2008 heeft Tauros Media meer dan 800 koppelingen tussen verschillende systemen gerealiseerd. Dankzij de reputatie van Tauros Media als integratie specialist, weet men ons snel te vinden wanneer een complexe data uitwisseling tot stand moet worden gebracht.

 

www.taurosmedia.com

www.twinfield.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie