Taurosmedia.com lanceert webshop voor webshops
24-06-2014 11:06:02 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2787 | Tags:

Taurosmedia.com lanceert een geheel vernieuwde webshop voor webshops. Tauros Media is gespecialiseerd in webshop koppelingen en integraties en geeft door middel van deze webshop een helder overzicht van de mogelijkheden.

 

In de webshop is het mogelijk om een basisversie van Magento, Zend Framework of Wordpress te selecteren en deze door middel van modules en extensies uit te breiden naar de webshop die u voor ogen heeft. Het is mogelijk om een standaard design te kiezen of een speciaal voor u op maat gemaakt design te laten ontwerpen die geheel in uw huisstijl zal worden opgemaakt.

 

Ook voor bestaande webshops is het mogelijk om losse extensies, koppelingen of modules te kopen. Zo biedt Tauros Media gespecialiseerde modules op het gebied van boekhouding, ERP,  Social Media en SEO. Daarnaast kunt u uw webshop door Tauros Media laten hosten of sneller laten maken door middel van snelheid optimalisatie.

 

Naast de mogelijkheid om webshops, koppelingen en integraties te kopen geeft Tauros Media pagina's die boordevol informatie staan voor startende webshop ondernemers. In deze pagina's geeft Tauros Media uitleg over het aanmaken van een Facebook pagina, diverse Magento handleidingen en linkbuilding.

 

Kortom, de webshop is zeker de moeite waard om te bezoeken voor iedereen de zich bezighoudt met e-commerce.

www.taurosmedia.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie