Team RTL Weer & Verkeer compleet met Nicolien Kroon
29-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8258 | Tags:

Met Nicolien Kroon is het team van RTL Weer & Verkeer compleet. Op 29 april start het laatste nieuwe weergezicht met haar eerste uitzending bij RTL Z. Bovendien verzorgt ze de weerupdates bij Buienradar. Later deze week is Nicolien te zien bij het RTL Ontbijtnieuws en in de toekomst in de avond na het RTL Nieuws en Editie NL.

 

Nicolien Kroon (35) is meteoroloog en werkte voorheen bij de Koninklijke Luchtmacht. Na een loopbaan van 15 jaar bij Defensie in verschillende functies verruilt ze het uniform voor presentatie op televisie.

 

Het presentatieteam van RTL Weer & Verkeer bestaat uit Helga van Leur, Peter Timofeeff, Amara Onwuka, William Huizinga en nieuwkomers Jennifer Faber en Nicolien Kroon.

 

Uitzending

RTL Ontbijtnieuws: elke werkdag van 6:30 tot 9:05 uur

RTL Z: elke werkdag van 8:30 tot 17:55 uur

Editie NL: elke werkdag om 18:15 uur

RTL Nieuws: elke werkdag om 19:30 en 23:30 uur

 

Nicolien Kroon: “Ik heb met veel plezier bij Defensie gewerkt, maar na 15 jaar waag ik de sprong in het diepe. Nu kan ik niet alleen Defensie van de nodige weerinformatie voorzien, maar heel Nederland. Het weer is het gesprek van de dag en ik heb enorm veel zin om daar mijn steentje aan bij te dragen.”

 

www.buienradar.nl

www.rtlnieuws.nl

www.rtlz.nl

 

 

Banner