Telefoonhoesje.nl brengt webshop naar winkelstraat
25-09-2013 14:30:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3610 | Tags:

Op 5 oktober opent de webshop Telefoonhoesje.nl haar eerste fysieke winkel. Op de Salmstraat 17 in Geleen worden de voordelen van online winkelen samengevoegd met die van het winkelen in de winkelstraat.

 

Online winkelen is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. De gezelligheid van de winkelstraat vind je achter je computer echter niet terug. Ook het aanraken en direct meenemen van je aankoop is iets wat online niet mogelijk is. Met het nieuwe concept van Telefoonhoesje.nl is het enorme aanbod van internet straks ook in de winkelstraat terug te vinden. Het volledige assortiment van ruim 10.000 telefoonhoesjes in een winkel onderbrengen is volgens eigenaar Bjorn Vriesema onmogelijk. “Slechts een gedeelte van de hoesjes zal zoals in een traditionele winkel geëtaleerd worden. Alle overige hoesjes die niet in de winkel liggen, maar wel direct uit het magazijn leverbaar zijn, kunnen met touchscreen informatieschermen opgevraagd worden.”

 

Op 5 oktober om 12:00 uur is de feestelijke opening. Het winkelend publiek wordt bij aankoop van een telefoonhoesje getrakteerd op een leuke goody bag met een waarde van ruim 30 euro. Tijdens de opening worden opnames gemaakt door het RTL programma Lifestyle Xperience. Deze nieuwe ontwikkeling waarbij een webshop de winkelstraat opzoekt wordt een item van het RTL programma.

 

www.telefoonhoesje.nl  

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie