Teleperformance en NLziet gaan samenwerken
29-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3871 | Tags:

Teleperformance gaat voor NLziet de customer service werkzaamheden uitvoeren. NLziet biedt kijkers onbeperkt toegang tot het grootste en meest actuele tv- aanbod van Nederlandse bodem.

 

“Voor NLziet gaan we het telefonisch klantcontact afhandelen, eventueel uitgebreid met chat, video en call-me-back. Hiermee spelen we in op het veranderende klantgedrag van consumenten. We gaan de NLziet klant helpen in zijn gehele customer journey. Van de oriëntatiefase tot en met retentie zullen we NLziet klanten een uitstekende service geven”, aldus Hans Reuver, CCO Teleperformance Benelux.

 

Over NLziet

NLziet is een uniek samenwerkingsverband van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), RTL Nederland (RTL) en SBS Broadcasting (SBS). Met een abonnement op NLziet krijgen klanten toegang tot drie online tv-diensten voor de prijs van één: NPO Plus, RTL XL en KIJK. NLziet biedt kijkers onbeperkt toegang tot het grootste en meest actuele aanbod van Nederlandse bodem. Er kan tot 365 dagen terug worden gekeken en in sommige gevallen zelfs tot 7 dagen vooruit. Dit alles volledig reclamevrij en in de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Over Teleperformance

Teleperformance is wereldwijd marktleider in de outsourcing van klantcontact en contactcenterdiensten. In de Benelux ondersteunt Teleperformance op innovatieve wijze tal van prominente merken met customer care, technische support, retentie, back office en incasso werkzaamheden in zowel de B2C als B2B markt. Dit doet Teleperformance niet alleen door middel van mail, telefoon en chat, maar ook door de integratie met social media. De kracht van Teleperformance komt voort uit een mix van wereldwijde best practices en lokale marktkennis. Hierdoor is Teleperformance in staat zeer effectieve, op de markt toegesneden innovatieve adviezen en oplossingen te bieden, met als doel de klanttevredenheid te verhogen en de kosten te minimaliseren

 

 

www.teleperformance.com

www.nlziet.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie