Teleperformance lanceert nieuwe recruitmentsite
29-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3900 | Tags:

Om aan de stijgende vraag naar gekwalificeerde contactcenter professionals te kunnen voldoen, heeft Teleperformance Benelux een nieuwe recruitmentsite (Jobs.teleperformance.nl) gelanceerd. De recruitmentsite biedt uitgebreide informatie aan bezoekers die op zoek zijn naar een functie bij de wereldwijde marktleider op het gebied van contactcenterdiensten. Aangezien meer dan 90% van de vacatures rechtstreeks vervuld wordt via de recruitmentsite is deze het belangrijkste touchpoint in de arbeidsmarktbenadering. De recruitmentsite is dan ook gekoppeld aan een backoffice voorzien van state-of-the-art recruitmentsoftware, waardoor de recruitmentsite en het recruitmentsysteem volledig gericht zijn op het faciliteren van een goede candidate experience.

 

Geen outbound maar inbound klantcontact

Met de nieuwe recruitmentsite wil Teleperformance een realistisch beeld neerzetten van werken op een contactcenter. De contactcenter branche kampt immers nog steeds met het imago dat je als contactcenter professional mensen tijdens het eten lastig valt om een abonnement te verkopen. Het tegengestelde is echter waar; het overgrote deel van het klantcontact dat bij Teleperformance wordt afgehandeld is inbound klantcontact. Het neerzetten van een realistisch beeld is een belangrijk speerpunt van de nieuwe recruitmentsite. Om die reden wordt er op de site gebruikgemaakt van beeldmateriaal met eigen medewerkers en is een groot aantal testimonials te lezen. De komende periode worden aan de recruitmentsite filmpjes toegevoegd waarin medewerkers vertellen over hun werk bij Teleperformance. Met het oog op de werving van multi-linguals is de recruitmentsite binnenkort ook in de talen Engels, Frans en Duits beschikbaar.

 

“We merken dat het voor kandidaten lastig is in te schatten hoe het is om in de dynamische en soms hectische werkomgeving van een contactcenter te werken. Teleperformance vindt het belangrijk dat kandidaten weten waar ze ja tegen zeggen. Jobs.teleperformance.nl is één van de manieren waarop we dit willen verduidelijken”, aldus Dave Ubachs, Recruitment Manager Benelux.

 

Drie doelgroepen centraal

Op de recruitmentsite staan drie doelgroepen centraal; contactcenter professionals, werkzoekenden die op zoek zijn naar een leer- werktraject en professionals die aan de slag willen als leidinggevende op één van de vier contactcenters of bij één van de ondersteunende afdelingen. Iedere doelgroep heeft een eigen pagina met daarop relevante informatie.

 

Zoals je van een contactcenter mag verwachten kunnen kandidaten op een laagdrempelige manier contact opnemen met één van de recruiters. Naast telefonisch of per e-mail, kunnen kandidaten het terugbelformulier invullen of een vraag stellen via de live chat.

 

Solliciteren via mobiel en Facebook

Vanzelfsprekend kunnen geïnteresseerden met behulp van een kort formulier solliciteren via de recruitmentsite. Daarnaast kan ook gesolliciteerd worden via de mobiele recruitmentsite. Kandidaten die hun sollicitatie starten via de mobiele recruitmentsite en niet de beschikking hebben over hun cv, ontvangen een link waarmee ze op ieder willekeurig moment hun sollicitatie kunnen voortzetten en voltooien.

 

Solliciteren via de Facebook pagina (www.facebook.com/TPBenelux) behoort ook tot de mogelijkheid. Door het aanbieden van verschillende sollicitatiemogelijkheden, wil Teleperformance arbeidspotentieel optimaal faciliteren in eenvoudig solliciteren.

 

Over Teleperformance

Teleperformance is ‘s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten en combineert internationale expertise en best practices met de kracht van ervaren lokaal management. Teleperformance Benelux, opgericht in 1993, is uitgegroeid tot de topspeler in de contactcenter branche en biedt haar complete dienstverlening aan vanuit vestigingen in Zoetermeer, Tilburg, Roermond en Maastricht. In de Benelux zijn meer dan 2600 medewerkers actief die werken voor een groot aantal prominente merken in diverse branches.

 

www.teleperformance.com

www.facebook.com/TPBenelux 

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie