Telesport en MyRadio lanceren Telesport Radio
24-01-2014 12:30:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3391 | Tags:

Telesport lanceert vandaag in samenwerking met MyRadio het eerste online sportradiostation Telesport Radio. Naast de bekende sportpagina in dagblad De Telegraaf en de eigen website is Telesport vanaf vandaag dus ook op de radio actief.

 

Op Telesport Radio hoor je de nieuwste sport updates. Van voetbal tot wielersport en van schaatsen tot tennis: Telesport Radio houdt de luisteraar op de hoogte van het laatste nieuws. Maar er is ook veel aandacht voor muziek: sporters maken bij grote sportevenementen, zoals de Olympische Spelen en het WK, hun favoriete nummers via Telesport Radio bekend.

 

Jaap de Groot, Chef Telesport: ‘Fantastisch om naast onze sportpagina, website en video’s nu ook sportliefhebbers te bedienen via ons eigen radiostation. Zo kunnen we onze lezers en bezoekers via alle medialoketten bedienen. Met Telesport Radio voorzien we een nóg grotere doelgroep van het laatste sportnieuws en extra content.’

 

Niels Hoogland, MyRadio Station Director: ‘Muziek inspireert veel sporters tot grootse prestaties! De combinatie muziek en sport is dus een heel logische. Na samenwerkingen met bijvoorbeeld Ladies of Soul en Girlz! Magazine zijn wij in dit bijzondere sportjaar erg blij nu ook een radiostation met Telesport te lanceren.’

 

MyRadio

MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan vijfentwintig radiostations in elke muziekstijl. Met kant en klare playlists, samengesteld door professionele music directors. Maar jij bepaalt: waardeer de tracks die je leuk vindt met een duim omhoog, dump de tracks die je minder goed vindt en skip tracks waar je even geen zin in hebt. MyRadio leert zo jouw muzieksmaak kennen met een ideale persoonlijke playlist als resultaat.

 

Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren. Elke unieke mix is mogelijk. Jouw muziek op het moment dat jij het wilt, waar je dat wilt. Dat is MyRadio, radio die naar jou luistert.

 

www.myradio.nl

www.telegraaf.nl/telesport
 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie