The Fifties Store tekent deal met Harley-Davidson
22-04-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4696 | Tags:

 

De van origine Haagse winkel Bennies Fifties is al jaren actief op het internet met hun webwinkel The Fifties Store.
Nu hebben zij onlangs een overeenkomst getekend voor de verkoop van unieke Harley-Davidson producten.
Dit merk produceert al lang niet meer alleen de bekende motorbikes, maar er is inmiddels een heel scala aan promotionele producten ontstaan. Harley-Davidson is een lifestyle geworden met uiteenlopende producten zoals bbq's, tenten, slaapzakken, spiegels, spellen, klokken, meubilair, etc.

 

Natuurlijk ontbreekt in de Fifties Store dan ook de Harley-Davidson jukebox niet. Een prachtige stukje moderne techniek in een nostalgisch jasje. „Harley-Davidson was altijd wel een van de grotere merken in de winkel," vertelt Sargon Franse, manager bij Bennies Fifties. „Dit is wel een heel bijzondere uitbreiding van ons productaanbod. We zijn dan ook erg blij dat wij, naast de officiële Harley dealers, nu een exclusief verkooppunt zijn geworden van de prachtige Roadhouse collectie van het bekendste motormerk ter wereld."

 

„Het vergt een flinke inzet van ons internetteam dat alle producten online moet zetten, maar dat vordert gestaag! Uiteraard is een groot gedeelte van de collectie ook 7 dagen per week te zien in onze winkel in Scheveningen."

 

Retro is hot... Dat was het al en dat is het nog steeds. Zo zien we dat een groot deel van onze vrouwelijke klanten gek zijn op de kledingstijl van vroeger jaren. Het mannelijk publiek? Dat houdt zich voornamelijk bezig met hun Gameroom. Deze hype is uit de USA komen overwaaien en begint steeds meer een begrip te worden in Nederland. Een gameroom of mancave is zoals de naam het al doet vermoeden, de ruimte in huis voor ontspanning, spel en gezelligheid. In de ultieme opzet vind je hier de biertap, de bar, de flipperkast, de jukebox, de thuisbioscoop en natuurlijk je beste vrienden voor een gezellige avond. De uitgebreide Harley-Davidson collectie vind je natuurlijk ook hier terug in de glazen, de pooltafel, de tap, de wanddecoratie, de servetten, onderzetters, etc.

 

www.fiftiesstore.com      

 

 

Banner