The Gardeners partner in lancering Hyper Island cursus Amsterdam
21-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4575 | Tags:

 

Begin 2014 start de 10-daagse Hyper Island cursus Digital Strategy

Hyper Island komt voor het eerst met haar Digital Strategy cursus naar Nederland. Deze cursus is ontwikkeld voor marketing, reclame en communicatie professionals die hun digitale competenties naar een hoger niveau willen tillen. De cursus start begin 2014 en zal bestaan uit drie volle dagen en zeven avonden verspreid over drie maanden.

In samenwerking met The Gardeners host Hyper Island op dinsdag 26 november een Meet & Learn sessie in voorbereiding op de cursus in Amsterdam. 

 

Meet & Learn sessie

 

Iedereen die interesse heeft in zowel de Digital Strategy cursus als in Hyper Island is uitgenodigd voor de ‘Meet & Learn’ sessie op dinsdag 26 november van 17:00 – 19:00 uur. Deze avond is gratis en geheel vrijblijvend, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen is een snelle aanmelding vereist. De geheel verzorgde sessie zal plaatsvinden bij The Gardeners in de Vondelkerk.

 

Wanneer             Dinsdag 26 november, 17:00 – 19:00
Waar                   The Gardeners, Vondelstraat 120 A (Vondelkerk), 1054 GS Amsterdam
RSVP                   Didi.feuth@hyperisland.com

 

Hyper Island

Hyper Island is een international opleidingsinstituut wat zicht richt op digitale communicatie, leiderschap en innovatie. Hyper Island biedt zowel full-time, intensieve en part-time opleidingsprogramma’s voor individuele professionals en is daarnaast strategisch partner voor bedrijven die hun business of bedrijfscultuur willen herpositioneren.

De opleidingsprogramma’s van Hyper Island omvatten vele kennisgebieden zoals digitale media, data, mobile, e-commerce, design. Met als doel het vergroten van kennis en inzicht op welke wijze technologie en cultuur zorgen voor de snelle veranderingen binnen samenlevingen, werkvelden en organisaties.

 

Over The Gardeners

The Gardeners is een activatiebureau met een sterke voorliefde voor PR en Social. The Gardeners gelooft in een interactieve relatie tussen merk en doelgroep, waarbij mensen de nieuwe media zijn. Samen met de doelgroep bouwt een merk aan het verhaal, story building, zoals Hyper Island dit ook noemt.

Meer informatie over de 10-daagse Hyper Island Digital Strategy cursus: hpr.is/ds14

Of via Didi Feuth, creatief bij The Gardeners en ambassadeur van Hyper Island in Nederland: Didi.feuth@hyperisland.com 020 – 572 1750 / 06 – 41 04 80 68

 

www.thegardeners.nl

 

 

  Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie