The New Motion en M2Mobi lanceren nieuwe app voor iPhone en Android
05-06-2014 15:27:24 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3680 | Tags:

 

The New Motion en M2Mobi lanceren een volledig nieuwe app in vier talen voor iPhone, iPad en Android. Met deze app kunnen elektrische rijders gemakkelijk in heel Europa de voor hun auto geschikte laadpunten vinden. In de app kan gefilterd worden op beschikbaarheid, stekkertype en laadsnelheid, en is inzichtelijk hoe snel er bij een specifiek oplaadpunt geladen kan worden en wat het laden daar kost.

 

The New Motion is aanbieder van laadoplossingen voor elektrische auto’s en heeft als doel het de elektrische rijder zo gemakkelijk mogelijk te maken om zoveel mogelijk duurzame kilometers te rijden. De nieuwe app van The New Motion speelt daarop in en biedt daarnaast als eerste app prijsinformatie voor elke laadpaal waar je met een laadpas van The New Motion terecht kan.

 

Met de viertalige app (Nederlands, Engels, Frans en Duits) kan de elektrische rijder eenvoudig zoeken naar de dichtstbijzijnde geschikte laadpaal, of naar een laadpaal in de buurt van zijn bestemming. In de app kan gefilterd worden op beschikbaarheid, stekkertypes en laadsnelheid. Daarbij wordt rekening gehouden met de ingestelde auto: de app weet automatisch bij welke laadpalen een auto kan laden. Nadat een geschikte laadpaal is gevonden, kan vanuit de app direct naar deze paal worden genavigeerd.

 

De ontwikkeling van de markt van elektrisch rijden gaat snel, net zoals de groei van het aantal elektrische rijders. Met deze nieuwe app heeft The New Motion een platform om daar snel op in te spelen, om het de elektrische rijder in de toekomst nóg gemakkelijker te maken.

 

De app is beschikbaar voor iPhone en iPad in de Apple App Store, en voor Android in de Google Play Store.

 

Over The New Motion

The New Motion doet er alles aan om duurzame mobiliteit zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee. Elektrisch rijden is een fantastische ervaring en vraagt een verandering van gewoonte en ritme. Daarom helpt The New Motion berijders van elektrische voertuigen met laadoplossingen (diensten en producten) om nu en in de toekomst zo gemakkelijk mogelijk gebruik te maken van duurzame energie. Dan kunnen ze zoveel mogelijk kilometers elektrisch en duurzaam rijden.

 

Over M2Mobi

M2Mobi is al sinds 2006 een full service bureau voor mobiele toepassingen. Door ons vanaf het begin volledig op mobiel te richten, hebben we ons kunnen specialiseren in mobiele concepten, user experience, de technische ontwikkeling op verschillende mobiele platformen, mobiele business cases en marketing. Hierdoor begrijpen we dat een concept voor mobiel een andere benadering vereist dan hetzelfde concept voor andere media.

 

www.m2mobi.com

www.thenewmotion.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie