The online company breidt dienstenportfolio uit met omni-channel oplossingen van hybris
26-08-2014 16:03:27 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2497 | Tags:

hybris software een SAP-onderneming en ’s werelds snelst groeiende platformaanbieder, kondigt vandaag aan samen te gaan werken met The online company. Dit Nederlandse bedrijf adviseert en faciliteert bedrijven en merken bij hun online aanwezigheid door het inzetten van online advertenties, banners en cross-mediale online campagnes. Deze waardevolle samenwerking combineert de expertise van The online company in de creatie van strategische online campagnes gericht op e-commerceomgevingen voor optimale prestaties, met de hybris Commerce Suite, een vooraanstaande oplossing op basis van open standards.

 

De consument staat vandaag de dag op alle mogelijke manieren in contact met aanbieders en hebben een enorme keuze uit wat, wanneer en waar ze iets gaan kopen. Om de aandacht van de klant te trekken en loyaliteit vast te houden, moeten bedrijven hun focus verplaatsen naar de volgende grote uitdaging.

 

“The online company heeft de kennis en expertise die wij zoeken in onze partners”, aldus Robert Mahr, Lead Global SAP Channel Programs EMEA & APAC van hybris. “Naast hun leiderschap in de optimalisatie van platforms op het web, delen ze bij The online company onze visie om de meest geoptimaliseerde beleving voor de klanten van onze opdrachtgevers te creëren. Voor onze opdrachtgevers betekent dit een versterking van hun merkaanwezigheid en omzet- en retentiegroei.”

 

Erik van Laar, Managing Director bij The online company: “We kijken uit naar onze samenwerking met hybris. Door nauw met onze klanten samen te werken, hebben wij altijd goed inzichtelijk wat hun wensen zijn en kunnen wij best passende advies geven om hun doelstellingen te bereiken. Met het toevoegen van hybris’ omni-channel commerce producten aan ons portfolio, kunnen we onze klanten oplossingen bieden die volledig aansluiten bij de huidige en toekomstige SAP-mogelijkheden. Het zorgt ervoor dat we nog meer maatwerk kunnen bieden bij specifieke vereisten op het gebied van e-commerce.”

 

De software van hybris is direct inzetbaar vanuit het brede dienstenportfolio van The online company

 www.hybris.com

www.theonlinecompany.com

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media en marketingcommunicatie