the people’s valley gaat partnership aan met EPiServer
03-09-2013 11:54:51 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3279 | Tags:

Internetbureau the people’s valley en EPiServer gaan samenwerken. Vanaf heden is het internetbureau Solution partner van EPiServer. Het internetbureau heeft de software van EPiServer toegevoegd aan haar content management software (cms) portfolio. Omdat de software van EPiServer betrouwbaar, schaalbaar en flexibel is met veel basisfunctionaliteiten kan the people’s valley dit gebruiken om haar klanten online snel vooruit te helpen. Daarnaast biedt EPiServer naast marketing tools ook community en e-commerce functionaliteiten, iets waar the people’s valley vanuit de markt en haar huidige klanten een sterk toenemende vraag naar ziet. Met name een gebruiksvriendelijk CMS voor zowel webredacteuren als voor ontwikkelaars is daarbij een pre voor klanten.

 

the people’s valley is één van de grote marktpartijen die voor EPiServer kiest. “EPiServer is een mooie aanvulling op onze overige partnerships. Wij zien duidelijk toegevoegde waarde voor onze klanten met deze oplossing. De e-commerce mogelijkheden die het EPiServer softwarepakket biedt sluiten perfect aan bij de wensen van onze klanten, de stap om een samenwerking aan te gaan was dan ook snel gemaakt,” aldus Maureen Verdegaal, Client Services Director bij the people’s valley.

 

“Het toevoegen van the people’s valley aan ons partnernetwerk is een fantastische stap voorwaarts. the people’s valley heeft een toegevoegde waarde doordat zij met hun uitgebreide marktkennis en hun expertise op het gebied van e-commerce klanten altijd een passende oplossing weten te bieden,” aldus Marten Kruisinga, Managing Director EPiServer Benelux.

 

Over the people’s valley
Internetbureau the people’s valley ontwikkelt, bouwt, beheert en host effectieve en attractieve websites en online toepassingen zoals platforms en portals. Daarnaast zorgt het bureau voor traffic via online campagnes, bannering, SEO, SEA en social media. the people’s valley werkt onder andere voor ANWB, Fokker, IHC Merwede, New York Pizza, ONVZ, Rabobank, Raet en Sandd. the people’s valley bestaat sinds 2005 en maakt met Veritate, Pickle Factory en mobtzu onderdeel uit van the valley.

 

Over EPiServer
EPiServer verbindt e-commerce en digital marketing zodat bedrijven unieke klantervaringen kunnen creëren die bijdragen aan betere bedrijfsresultaten. Het platform van EPiServer combineert content, e-commerce en multi channel marketingkennis voor een online 360 graden benadering. Van content optimalisatie en leadgeneratie tot verbeterde conversie en terugkerende bezoekers.

 

EPiServer maakt het voor online- en IT-professionals mogelijk om een unieke klantervaring te bieden via meer dan 20.000 websites wereldwijd. Gebouwd op. NET en ondersteund door een partnernetwerk van meer dan 630 partners in meer dan 30 landen, voorziet het EPiServer-platform klanten van gepersonaliseerde content aangepast naar de schermgrootte van het device dat gebruikt wordt. Door deze benadering kunnen klanten hun investering in digital marketing maximaliseren en hun ROI verhogen. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Nederland, Zuid-Afrika, Australië, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. EPiServer is onderdeel van het IK2007 Fonds. IK Investment Partners is een Europese private equity firma van Scandinavische origine en beheert €5,7 miljard in fondsdeelnemingen.

 

www.thepeoplesvalley.nl

www.episerver.nl  

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie