The people’s valley werkt voor Fype
19-09-2013 08:09:50 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3055 | Tags:

The people’s valley is het nieuwe internetbureau van glasvezel provider Fype. Met een 100 procent conversiegerichte aanpak wordt het internetbureau dedicated partner voor online marketing. Fype koos voor the people’s valley vanwege haar cijfermatige en resultaat gedreven insteek en verrassende kijk op de dynamische telecommarkt.

 

“Wij zijn erg blij om Fype toe te voegen aan onze klantenlijst. Fype is een jong en dynamisch bedrijf met veel potentie. We kijken dan ook uit naar de samenwerking en de mooie conversieresultaten die we samen gaan boeken”, aldus Annette Vendel, Strategy Director bij the people’s valley.

 

Ook Fype kijkt uit naar de samenwerking. “Wij zijn een 100% Nederlandse onafhankelijke glasvezel provider. Wij hoeven ons geen zorgen te maken om buitenlandse investeerders en zijn geen onderdeel van een ander internationaal bedrijf. Wij doen niets anders dan ons druk maken om de snelste glasvezel voor de beste prijs te leveren. Mede daarom zijn we de snelst groeiende glasvezelprovider van Nederland. We kunnen niet wachten totdat ons klantenbestand door de online salesaanpak van de people’s valley verder verveelvoudigt”, aldus Gaby ter Keurs, commercieel directeur bij Fype.

 

Over the people’s valley

Internetbureau the people’s valley ontwikkelt, bouwt, beheert en host effectieve en attractieve websites en online toepassingen zoals platforms en portals. Daarnaast zorgt het bureau voor traffic via online campagnes, bannering, SEO, SEA en social media. the people’s valley werkt onder andere voor ANWB, Fokker, IHC Merwede, New York Pizza, ONVZ, Rabobank, Raet en Sandd. the people’s valley bestaat sinds 2005 en maakt met Veritate, Pickle Factory en mobtzu onderdeel uit van the valley.

 

Over Fype

Fype levert super snel glasvezel, voor minder geld. Eenvoudig. Fype is een gezamenlijke inspanning van een team enthousiaste mensen en u als onze klant en gebruiker. En als je van de toekomst je werk hebt gemaakt, dan moet je wel duurzaam ondernemen. Wij willen ons bedrijf graag groot maken op een leuke en verantwoorde manier. Daarom ziet u ons niet in bushokjes of op televisie. We doen liever werk met Plan Nederland, met Epke Zonderland en de lokale turn- of voetbalvereniging. Daar heeft iedereen iets aan.

Fype is de snelst groeiende glasvezel provider van Nederland. Gezamenlijk gaan we voor de laagste prijs, de beste service, met steeds betere producten en diensten. En dat is pas écht leuk.

Zo, dat is wat we doen.

 

www.thepeoplesvalley.nl

www.fype.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie